ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: «H καθαρίστρια ηταν τόσο ξυλοκοπημένη που δεν την αναγνώρισα»

Αστυνομία περιπολικό Πετράλωνα
INTIME NEWS

Τον εφιάλτη έζησε μια καθαρίστρια στα Πετράλωνα, όταν τη στιγμή που καθάριζε μια πολυκατοικία, ένα άνδρας την άρπαξε στο σπίτι του, βιάζοντας και κακοποιώντας την για ώρες.

Ώρες τρόμου έζησε η 50χρονη γυναίκα, που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στα Πετράλωνα. Όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, ο 35χρονος την άρπαξε ξαφνικά και την τράβηξε στο διαμέρισμα του, την ώρα που βρισκόταν στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας για να καθαρίσει.

«Την ώρα που καθάριζε την σκάλα την άρπαξε μέσα. Και επί ώρες την είχε» σημείωσε στο MEGA η Ειρήνη Χρυσανθακοπούλου, κάτοικος στην ίδια πολυκατοικία.

Σύμφωνα με την κάτοικο, στις 16:00-17:00, όταν το θύμα πέταξε τη σκάλα στον ακάλυπτο και φώναξε βοήθεια, κατάλαβε η ίδια τι έγινε και κάλεσε την αστυνομία.

Η 50χρονη καθαρίστρια καθάριζε μόνη της την πολυκατοικία. «Ερχόταν πολλά χρόνια η γυναίκα και καθάριζε. Δεν προκαλούσε. Έτσι όπως έγινε το Σάββατο δεν την αναγνώριζα» υπογράμμισε. «Ήταν πολύ ξυλοκοπημένη. Και η Αστυνομία άργησε 30 λεπτά» πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε η κυρία Ειρήνη, μέσα στην αναμπουμπούλα, ο δράστης έφυγε. Πάντως, ο δράστης φαίνεται ότι είχε τσακωμούς και διαφωνίες με τη μητέρα του κατά την παραμονή τους στην πολυκατοικία. «Η μητέρα του μας είχε πει ότι καθάριζε σκάλες, σπίτια, ότι σιδερώνει ρούχα. Βέβαια δεν ξέρω αν είπε αλήθεια. Γιατί είπε ότι ο γιός της είχε κλέψει, ενώ αυτός είχε βιάσει».

Εξαιρετικά επικίνδυνος ο καταζητούμενος

Ως εξαιρετικά επικίνδυνο χαρακτηρίζουν αστυνομικές πηγές τον καταζητούμενο για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Ασύλληπτος εξακολουθεί να παραμένει ο αλλοδαπός άνδρας που καταζητείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα με αστυνομικές πηγές να τον χαρακτηρίζουν στο Newsbomb.gr ως «εξαιρετικά επίκινδυνο».

Ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία της 50χρονης, την άρπαξε μέσα από ασανσέρ, πριν από μερικά χρόνια είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος είχε βιάσει το 2015 μια φοιτήτρια στην Αθήνα την οποία και χτύπησε.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί, είχε καταδικαστεί, είχε οδηγηθεί στη φυλακή και το 2020 είχε αποφυλακιστεί.

Η γυναίκα έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και περιέγραψε τη φρίκη που έζησε, όταν είχε πάει να καθαρίσει τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας και ξαφνικά ο άνδρας άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός του, την έβαλε με τη βία μέσα και την κακοποίησε.

Το πρωί της Δευτέρας έγινε γνωστό πως η 50χρονη γυναίκα πήρε εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Συγκλονίζει η 50χρονη

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω. Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες, 8 με 5. Θέλω να το ξεχάσω, είμαι με ψυχολόγο. Πείτε το τύχη που γλίτωσα, πείτε ότι προσευχόμουν στον Θεό. Προσπαθώ να τα ξεχάσω», είπε συγκλονισμένη η 50χρονη μιλώντας στο Open.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις της 50χρονης γυναίκας:

«Τη βρήκα ημίγυμνη με παραμορφωμένο πρόσωπο»

Τις πρώτες στιγμές της 50χρονης καθαρίστριας, περιέγραψε η γυναίκα που πρώτη έσπευσε να την βοηθήσει.

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα την γυναίκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γειτόνισσα μιλώντας στον ANT1.

Όπως είπε, η ίδια η καθαρίστρια της ανέφερε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία ό,τι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε. Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός», σημείωσε.

Όπως είπε η γειτόνισσα, ο 35χρονος, «την μάνα του την έδερνε όλο τον καιρό».

Μάλιστα, η μητέρα του τυγχάνει να είναι επίσης καθαρίστρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η ώρα της απολογίας του δολοφόνου της Καρολάιν - Τι θα υποστηρίξει, τι αντιμετωπίζει