ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας: Πήρε φωτιά φορτηγό, ουρές χιλιομέτρων και ταλαιπωρία

Κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας: Πήρε φωτιά φορτηγό, ουρές χιλιομέτρων και ταλαιπωρία

Κίνηση: Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (26.06) στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, καθώς ένα φορτηγό τυλίχτηκε στις φλόγες στο ύψος της Κηφισιάς και προκάλεσε τεράστιο μποτιλιάρισμα.

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινήθηκαν στο ρεύμα της ανόδου στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, καθώς ένα φορτηγό τυλίχτηκε στις φλόγες στο ύψος της Κηφισιάς, λίγο μετά τη γέφυρα Καλυφτάκη, και προκάλεσε τεράστιο μποτιλιάρισμα.

Η ουρά ξεκινούσε από το σημείο όπου το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες και έφτανε ως το ύψος της Μεταμόρφωσης, με την ταλαιπωρία να είναι τεράστια για χιλιάδες οδηγούς που συνέχιζαν να φεύγουν από την Αθήνα αναζητώντας ανάσες δροσιάς στις κοντινότερες παραλίες…

Η φωτιά στο φορτηγό, το οποίο μετέφερε πρόβατα αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση από την τροχαία δεν υπήρξαν απώλειες ζωών ούτε και τραυματισμοί, ξέσπασε λίγο μετά τις 15:00.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδρασε άμεσα, με πέντε οχήματα και 14 πυροσβέστες, ωστόσο, μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά και να δοθεί ξανά σε κυκλοφορία το κομμάτι της Εθνικής Οδού που ήταν κλειστό, υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Εν τέλει, λίγο μετά τις 16:30 υπήρξε επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ η Τροχαία σταδιακά έδωσε σε κυκλοφορία όλες τις λωρίδες της Εθνικής Οδού, με την κατάσταση να αποσυμφορίζεται και σταδιακά η ροή των οχημάτων να γίνεται καλύτερη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά – Daily Mail: «Είναι μαλ@@ και επικίνδυνος ο άνδρας μου», έγραφε η Καρολάιν σε ημερολόγιο