ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας - Είχε ξεσπάσει φωτιά σε φορτηγό

Κίνηση: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας - Είχε ξεσπάσει φωτιά σε φορτηγό

Κίνηση: Επανήλθε η κυκλοφορία στην Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Κηφισιάς  

Με μεγάλη υπομονή οπλίστηκαν οι οδηγοί το μεσημέρι του Σαββάτου, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε φορτηγό επί της Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της εξόδου για Κηφισιά.

Το σημείο αποσυμφορήθηκε λίγο πριν τις 4, όπου επανήλθε κανονικά η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πειραιά της λεωφόρου Κηφισού και η αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Λαμία.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν από την Πυροσβεστική, 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Πήρε φωτιά φορτηγό, ουρές χιλιομέτρων και ταλαιπωρία

Συγκεκριμένα, μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε τους οδηγούς που κινήθηκαν στο ρεύμα της ανόδου στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, καθώς ένα φορτηγό τυλίχτηκε στις φλόγες στο ύψος της Κηφισιάς, λίγο μετά τη γέφυρα Καλυφτάκη, και προκάλεσε τεράστιο μποτιλιάρισμα.

Η ουρά ξεκινούσε από το σημείο όπου το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες και έφτανε ως το ύψος της Μεταμόρφωσης, με την ταλαιπωρία να είναι τεράστια για χιλιάδες οδηγούς που συνέχιζαν να φεύγουν από την Αθήνα αναζητώντας ανάσες δροσιάς στις κοντινότερες παραλίες…

Η φωτιά στο φορτηγό, το οποίο μετέφερε πρόβατα αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση από την τροχαία δεν υπήρξαν απώλειες ζωών ούτε και τραυματισμοί, ξέσπασε λίγο μετά τις 15:00.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδρασε άμεσα, με πέντε οχήματα και 14 πυροσβέστες, ωστόσο, μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά και να δοθεί ξανά σε κυκλοφορία το κομμάτι της Εθνικής Οδού που ήταν κλειστό, υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά – Daily Mail: «Είναι μαλ@@ και επικίνδυνος ο άνδρας μου», έγραφε η Καρολάιν σε ημερολόγιο