ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Χαμός στα δικαστήρια - «Κρεμάλα» φώναζαν στον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό

Αγρίνιο ιερέας δικαστήριο
agrinionews.gr

Από πλαϊνή είσοδο εισήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου λίγα λεπτά μετά τις 12 ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων κοριτσιών, ώστε να αποφευχθεί η επαφή του με το συγκεντρωμένο πλήθος.

Παρόλα αυτά η άφιξή του στον χώρο έγινε αντιληπτή από τους συγκεντρωμένους που ξέσπασαν κατά του ιερέα. Ακολούθησαν ύβρεις και ατάκες όπως «κρεμάλα», ενώ αυτή την ώρα ο κατηγορούμενος απολογείται στην Ανακρίτρια.

Οι συγκεντρωμένοι είναι φίλοι, γνωστοί, συγγενείς και συμμαθητές των φερόμενων θυμάτων του ιερέα και κρατούν πανό που αναφέρει: «Ο “πατερούλης” δεν σας αγαπούσε, σας βίαζε! Μη φοβάστε, μιλήστε! Καμία ανοχή στον βιασμό παιδιών»!

Σημειώνεται ότι μετά την καταγγελία των δύο νεαρών σήμερα γυναικών, ηλικίας 27 και 22 ετών, οι οποίες το 2007 σε ηλικίες 13 και 8 ετών αντίστοιχα καταγγέλλουν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον ιερέα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στην οικία του την Τετάρτη 23 Ιουνίου και βρέθηκαν φωτογραφίες με γυμνά σημεία του σώματος ανηλίκων στον υπολογιστή του με αποτέλεσμα να κατασχεθεί, όπως και ένα τάμπλετ.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό ανηλίκων και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Με πληροφορίες από: karvasaras.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: 150 ευρώ με προπληρωμένη κάρτα στους νέους 18-25 ετών με την πρώτη δόση του εμβολίου