ΕΛΛΑΔΑ

Στον Εισαγγελέα Αγρινίου ο ιερέας που συνελήφθη για βιασμό και παιδική πορνογραφία

Στον Εισαγγελέα Αγρινίου ο ιερέας που συνελήφθη για βιασμό και παιδική πορνογραφία

Το κατώφλι του Εισαγγελέα Αγρινίου πέρασε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/6) ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο, που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για βιασμό και παιδική πορνογραφία.

O κληρικός, αντιμετωπίζει τις βαριές κατηγορίες του βιασμού και της παιδικής πορνογραφίας, μετά από έρευνα της Ασφάλειας Αγρινίου, σε συνεργασία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σε βάρος του είχε κατατεθεί μήνυση από δυο αδελφές που σήμερα είναι 27 και 22 ετών και που αποφάσισαν να μιλήσουν πριν από έναν μήνα, για τα όσα εφιαλτικά συνέβησαν σε βάρος τους, στα μέσα της δεκαετίας του 2000, όταν ήταν ανήλικες και μαζί με την μητέρα τους, επισκέπτονταν τακτικά τον ιερέα.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες:

Δείτε επίσης βίντεο από την προσαγωγή του ιερέα:

O ιερέας είναι πολύ γνωστός στην περιοχή, ιερουργεί σε χωριά και όχι μόνο ενώ δεν αποκλείεται λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης να αποφασιστεί και η άρση της προστασίας των προσωπικών του δεδομένων.

Είχε ξαναγίνει καταγγελία σε βάρος του

Ο 49χρονος όμως δεν απασχολεί για πρώτη φορά την Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Στα τέλη της δεκαετίας του 2000, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε γίνει και άλλη καταγγελία σε βάρος του, από συγγενείς γυναίκας, που είχε εγκαταλείψει την οικία της και είχε αποφασίσει , μαζί με τα παιδιά της, να ζήσει με τον κληρικό και την οικογένεια του.

O ιερέας, είχε κατηγορηθεί από τους συγγενείς πως είχε δημιουργήσει ένα είδους «κοινόβιο» και είχε κατατεθεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από τον έναν πατέρα, ώστε να πάρει την επιμέλεια των παιδιών του και να τα απομακρύνει από εκεί.

Πληροφορίες λένε πως εκείνη την περίοδο ο ιερέας «φιλοξενούσε» δυο μητέρες με τα παιδιά τους, μαζί με την πρεσβυτέρα και τα δικά του παιδιά!

Οι σύζυγοι των δυο γυναικών είχαν προχωρήσει τότε σε καταγγελίες σε βάρος του, μη ανεχόμενοι την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, θορυβημένοι περισσότερο από τις συνθήκες που βίωναν τα ανήλικα παιδιά τους. Οι αγωγές όμως που κατατέθηκαν από τους δυο πατεράδες απορρίφθηκαν από την δικαιοσύνη.

Η Μητρόπολη τότε, είχε προχωρήσει σε ανάκριση, αλλά δεν είχε προκύψει κάτι επιλήψιμο σε βάρος του.

Είχε αποφασιστεί όμως, να μην ιερουργεί σε σταθερή ενορία, αλλά να λειτουργεί σαν «βοηθητικός» σε διαφορές Ενορίες του ορεινού Βάλτου και σε μεγάλη απόσταση από το Αγρίνιο.

Με πληροφορίες από agriniopress.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: «Στην Αθήνα η Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου»