ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος Παππάς: Από επιλογή μου δεν ήξερα που κρυβόταν δήλωσε ο δικηγόρος του

Χρήστος Παππάς Χρυσή Αυγή
Φωτογραφία αρχείου
INTIME

Για τη σύλληψη του Χρήστου Παππά στου Ζωγράφου αλλά και το αν γνώριζε που κρυβόταν ο φυγόποινος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής μίλησε ο δικηγόρος του

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χρήστο Παππά, τον φυγόποινο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στου Ζωγράφου, είχε ο δικηγόρος του ο οποίος υποστήριξε ότι δεν γνώριζε «από επιλογή» πού κρυβόταν ο πελάτης του.

Ο Περικλής Σταυριανάκης είπε στον ΑΝΤ1 ότι για την ώρα είχε μόνο μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χρήστο Παππά προσθέτοντας ότι δεν τον έχει συναντήσει ακόμη γιατί δεν χρειάστηκε να τον δει.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής η διαδικασία για τον Χρήστο Παππά είναι δεδομένη καθώς σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος θα διατάξει την εκτέλεση της ποινής και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στις φυλακές, πιθανότατα στον Δομοκό.

Ερωτηθείς αν όλους τους προηγούμενους εννέα μήνες που ο Χρήστος Παππάς ήταν άφαντος ήταν στο σπίτι στου Ζωγράφου, ο κ. Σταυριανάκης απάντησε ότι δεν το γνωρίζει.

Στο πλαίσιο αυτό είπε, μάλιστα, ότι από επιλογή του δεν ήθελε να γνωρίζει πού βρίσκεται ο Χρήστος Παππάς γιατί πίστευε ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν η ώρα της σύλληψης και δεν ήθελε στο μυαλό του πελάτη του να υπάρχει η σκέψη ότι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που γνώριζαν

«Ο ίδιος λέει ότι ήταν περαστικός από εκεί», είπε ο κ. Σταυριανάκης, ο οποίος απέδωσε τα εύσημα στην Ελληνική Αστυνομία, «που έκανε τη δουλειά της με πλήρη επαγγελματισμό και χωρίς σόου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς η Αντιτρομοκρατική έπιασε τον Παππά την ώρα που έτρωγε ατάραχος