ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος Παππάς: «Περαστικός από του Ζωγράφου» λέει ο δικηγόρος του

Σπίτι Ζωγράφου Χρήστος Παππάς
INTIME

Στις φυλακές Δομοκού οδηγείται ο καταδικασμένος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς με τον δικηγόρο του να δίνει εξηγήσεις για την παρουσία του στου Ζωγράφου όπου και συνελήφθη

Βίντεο: Σπύρος Μελισσάρης

Στις φυλακές Δομοκού μεταφέρεται ο Χρήστος Παππάς ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών μετά τη σύλληψή του το βράδυ της Πέμπτης στου Ζωγράφου.

Η μεταγωγή του Χρήστου Παππά

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Περικλής Σταυριανάκης ανέφερε:

«Ο Χρήστος Παππάς συνελήφθη χθες το βράδυ, κρατήθηκε στην Αντιτρομοκρατική και προσήχθη προ τον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών. Ο εισαγγελέας διέταξε τη φυλάκιση για το κατάστημα κράτηση Δομοκού. Παρελήφθη από τα όργανα της αντιτρομοκρατικής και θα πάει στο συγκεκριμένο κατάστημα»

Ο κ. Σταυριανάκης ρωτήθηκε και για το εάν το σημείο που συνελήφθη, στου Ζωγράφου, ήταν ο τόπος που κρυβόταν και απάντησε: «Ήταν περαστικός από το συγκεκριμένο σπίτι και η άλλη κοπέλα που βρέθηκε μαζί του θα περάσει από το αυτόφωρο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τέλος, ο καταδικασμένος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής του είπε πως του έχει αποστείλει γράμμα στο οποίο ανέφερε ότι θέλει να παραδοθεί, αλλά ο ίδιος δεν το έλαβε ποτέ.

Σημειώνεται ότι στις στις φυλακές Δομοκού βρίσκονται όλοι οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, που βρίσκεται στο Μαλανδρίνο μαζί με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά.

Το «δεξί χέρι» του Νίκου Μιχαλολιάκου συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 1ης Ιουλίου από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μαζί με μια γυναίκα 52 ετών που τον έκρυβε στο σπίτι της στου Ζωγράφου.

Πρόκειται για Ελληνίδα υπήκοο, με καταγωγή από την Ουκρανία, ομοϊδεάτισσα του υπ' αριθμόν δύο της Χρυσής Αυγής, η οποία μάλιστα είχε ενεργό πολιτική δράση στον συγκεκριμένο χώρο και συνελήφθη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Παππάς: Στον εισαγγελέα ο φυγόποινος χρυσαυγίτης - Θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού