ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Μηνύσεις και αγωγές κατά της ΕΦ.ΣΥΝ ετοιμάζει ο Νίκος Χαρδαλιάς

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Μηνύσεις και αγωγές κατά της ΕΦ.ΣΥΝ ετοιμάζει ο Νίκος Χαρδαλιάς

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr  από το περιβάλλον του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας ο κ. Χαρδαλιάς ετοιμάζει αγωγές και μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση 

Μετά το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, πηγές του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κάνουν λόγο για αθλιότητες και αποκυήματα φαντασίας, ενώ ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και συνολικά ως υπηρεσία.

Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν στο Newsbomb.gr στενοί συνομιλητές του Νίκου Χαρδαλιά οι διάλογοι τους οποίους παρουσιάζει η εφημερίδα είναι αποτέλεσμα νοσηρής φαντασίας. Είναι δυνατόν όποιος θέλει να φτιάχνει τέτοιους διαλόγους και να σπιλώνει ανθρώπους και υπηρεσίες; Τώρα να πάνε στον εισαγγελέα και να παρουσιάσουν τους διαλόγους...», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Εντός της ημέρας θα βγει και σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του υφυπουργού, ενώ από το περιβάλλον του κ. Χαρδαλιά έλεγαν: «Είναι δυνατόν να αφέθηκαν να μπουν 4 άτομα από τη συνοδεία της ομάδας; Αυτά είναι αστεία πράγματα...».

Να θυμίσουμε ότι η Εφημερίδα των Συντακτών στο σημερινό της πρωτοσέλιδο δημοσιοποιεί σειρά τηλεφωνικών μηνυμάτων που φέρεται να αντάλλαξαν ο αρμόδιος αξιωματικός Πολιτικής Προστασίας με τον επικεφαλής της υπηρεσίας του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», σύμφωνα με τα οποία ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, έδωσε εντολή να περάσει η ομάδα της Φενερμπαχτσέ, παρά το γεγονός ότι υπάρχαν στην ομάδα υπόπτα κρούσματα κορωνοϊού.

Το περιστατικό συνέβη πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την τουρκική ομάδα , στις 22 Οκτωβρίου του 2020.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας, που υπογράφει η δημοσιογράφος Άντα Ψάρρα, λίγο πριν ανακοινώσει η κυβέρνηση το σκληρό lockdown, τέσσερα μέλη της αποστολής της τουρκικής ομάδας, που είχαν πυρετό, πέρασαν από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με «εντολή Χαρδαλιά».

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδα των Συντακτών: «Βόμβα» κατά Χαρδαλιά! Πέρασαν μέλη της Φενέρ απ' το αεροδρόμιο με πυρετό

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου: Τέσσερις οι τραυματίες – Ο δράστης προσπάθησε να αυτοκτονήσει