ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στου Ζωγράφου: Τα λεπτά της φρίκης - «Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω»

Επίθεση στου Ζωγράφου
Επίθεση στου Ζωγράφου: Τα λεπτά της φρίκης
Intimenews

Ενας 54χρονος που είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική σκόρπισε τον τρόμο το πρωί της Τετάρτης στου Ζωγράφου. Το χρονικό της επίθεσης με το μαχαίρι.

Σκηνές βγαλμένες από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης (7/7) στην περιοχή του Ζωγράφου, όταν ένας 54χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς, τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους.

Ο άνδρας ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ βγήκε στον δρόμο από το σπίτι του που βρίσκεται στην οδό Μακρυγιάννη βρέθηκε στην οδό Κουσίδη και άρχισε να επιτίθεται στον κόσμο που περνούσε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης ο οποίος είχε ιστορικό με ψυχιατρικά προβλήματα. Συγκεκριμένα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα από το οποίο, άγνωστο πώς, κατάφερε να δραπευτεύσει στα τέλη του 2020.

Ο 54χρονος, ο οποίος είναι τοξικομανής, κλείστηκε στη συνέχεια σπίτι του, όπου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες του ωστόσο σώθηκε από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που μπήκαν στο σπίτι του.

«Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω», είπε κατά πληροφορίες ο δράστης όταν τηλεφώνησε στην Αστυνομία, η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο.

Όλοι οι άνθρωποι που δέχθηκαν επίθεση από τον 54χρονο είναι ελαφρά τραυματισμένοι και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες.

Το χρονικό της επίθεσης μέσα από τις μαρτυρίες στο Newsbomb.gr

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:30 το πρωί στην οδό Γρηγορίου Κουσίδη στου Ζωγράφου.

Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο Newsbomb.gr για τις εικόνες που αντίκρισαν λίγα λεπτά μετά την επίθεση του 54χρονου, τόνισαν πως το αίμα «έτρεχε σαν σιντριβάνι».

«Η Αστυνομία έδρασε πολύ γρήγορα, μπήκε σχετικά εύκολα στο διαμέρισμα του 54χρονου, με τον ίδιο να μην αντιστέκεται ιδιαίτερα», είπε άλλος μάρτυρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου: Ο δράστης είχε δραπετεύσει από ψυχιατρική κλινική