ΕΛΛΑΔΑ

Τρεμόπουλος για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: Μαθαίνω ξανά να καταπίνω

Τρεμόπουλος κορονοϊός
INTIME

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος σημείωσε ότι τέσσερις μήνες μετά την περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό, βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό, σημειώνοντας ότι τέσσερις μήνες μετά βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης.

Όπως είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πέρασε «τρεις πνευμονίες» και διαβεβαίωσε πως «ο ιός υπάρχει και είναι φονικός». «Έχω δει ανθρώπους να μπαίνουν στις ΜΕΘ και να μη βγαίνουν ποτέ. Έναν στους δύο πεθαίνει», σημείωσε σχετικά.

Όπως αναφέρει, όλα ξεκίνησαν με πυρετό και βήχα και κατόπιν πήγε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου διασωληνώθηκε για 22 μέρες και έπειτα «δεν είχε καμία απολύτως επαφή». Όταν βγήκε από την υποστήριξη ήταν δύσκολο όπως λέει, γιατί «έμαθα να περπατάω εξ αρχής. Και τώρα ακόμα πηγαίνω με το Πι. Μετά από τόσο καιρό αποδιαρθρώνονται όλες οι λειτουργίες. Έμαθα ξανά μέχρι και να καταπίνω», είπε.

Σχετικά με το αν τηρούσε τα μέτρα, είπε «απολύτως» και ως απόδειξη των λεγομένων του, είπε πως ούτε η σύζυγος ούτε οι γιοι του κόλλησαν. «Θα ήθελα να ακουστεί η αναζήτηση των αιτίων. Μπαίνουμε σε άλλη φάση», ήταν το μήνυμά του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τζανάκης: Το καλό, το ενδιάμεσο και το πολύ κακό σενάριο για την πανδημία του κορονοϊού τον Αύγουστο