Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Τρεμόπουλος: Μετά από 2 μήνες στη ΜΕΘ και 22 ημέρες διασωληνωμένος μαθαίνω ξανά να περπατάω

Μάριος Καλογερόπουλος Μάριος Καλογερόπουλος

Συγκινεί ο Μιχάλης Τρεμόπουλος ο οποίος δίνει τη μάχη της αποκατάστασης μετά την σοβαρή περιπέτεια με τον κορονοϊό για την οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο μήνες στη ΜΕΘ

«Δεν υποχώρησα ποτέ». Με αυτή τη φράση περιέγραψε ο Μιχάλης Τρεμόπουλος τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό καθώς χρειάστηκε να περάσει δύο μήνες στη ΜΕΘ προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που του δημιούργησε η Covid-19.

Όπως εξήγησε, μάλιστα, «22 από αυτές τις ημέρες ήμουν διασωληνωμένος».

Περιγράφοντας την περιπέτειά του ο Μιχάλης Τρεμόπουλος είπε ότι «ξεκίνησε με έναν απλό βήχα. Τη δεύτερη ημέρα πήγα να κάνω το τεστ και βρέθηκα θετικός. Συνέχισε με πυρετό που δεν ήταν πολύ υψηλός αλλά δεν υποχωρούσε, το οξυγόνο ήταν χαμηλό και γι’ αυτό επέλεξα να πάω στο νοσοκομείο».

Εκεί, συνέχισε ο κ. Τρεμόπουλος την αφήγησή του, οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να με βάλουν στη ΜΕΘ και εκεί έχασα την επαφή με την πραγματικότητα.

«Όταν συνήλθα είχε αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός, οι 3 πνευμονίες και η νεφρική ανεπάρκεια που μου προκάλεσε. Ευτυχώς βοήθησε η καλή ζωή που κάνω» συμπλήρωσε ο κ. Τρεμόπουλος.

Όπως εξομολογήθηκε «έχασα πάνω από 20 κιλά μυική μάζα. Τώρα δηλαδή θα πρέπει να μάθω να ξαναπερπατάω. Είμαι σε κέντρο αποκατάστασης για να επανέλθει ο οργανισμός. Δεν μπορώ να σταθώ χωρίς την περπατούρα γιατί δεν έχω δυνάμεις».

Ο ίδιος είπε ότι «η περιπέτειά μου έφερε πιο κοντά την οικογένειά μου ενώ η συμπαράσταση ήταν εντυπωσιακή και με ξάφνιασε».

Κληθείς, τέλος, να στείλει μήνυμα προς όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος αφού αρχικά εκτίμησε ότι ο αριθμός των αρνητών έχει μειωθεί, στη συνέχεα πρόσθεσε ότι «ο ιός υπάρχει και είναι φονικότατος και θα πρέπει να το έχουν καλά στο νου τους όλοι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η ώρα της απολογίας του δολοφόνου της Καρολάιν - Τι θα υποστηρίξει, τι αντιμετωπίζει