ΕΛΛΑΔΑ

Medical Beauty Awards 2021: Η Anastasakis Hair Clinic απέσπασε το Platinum Award!

Medical Beauty Awards 2021: Η Anastasakis Hair Clinic απέσπασε το Platinum Award!

1 πλατινένιο, 2 χρυσά και 1 ασημένιο είναι τα βραβεία που απέσπασε η Anastasakis Hair Clinic στα Medical Beauty Awards 2021.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Anastasakis Hair Clinic ( www.ahc.gr), ξεχώρισε για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει στη μεταμόσχευση μαλλιών καθώς και για την αρτιότητα της κλινικής και την εξειδίκευση του προσωπικού της.

Mετά από μια απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης, με συμμετοχές από δεκάδες επιχειρήσεις κοσμητικής ιατρικής, η Anastasakis Hair Clinic διακρίθηκε με 4 βραβεία συνολικά, με κορυφαίο το Πλατινένιο Βραβείο της Καλύτερης Κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα βραβεία που απέσπασε η Anastasakis Hair Clinic στα Medical Beauty Awards 2021, είναι:

  • Πλατινένιο βραβείο στην ενότητα Hair Restoration Clinic/Hair Restoration Institute
  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Attiki Independent Clinic
  • Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best New Hair Clinic Brand
  • Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία SARS-CoV-2 Client Safety.

Ο Θεσμός των Medical Beauty Awards στην Ελλάδα διοργανώθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά από την Boussias Communications με την επιστημονική αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητικής & Επανορθωτικής Γυναικολογίας, της Ελληνικής Ακαδημίας Μεταμόσχευσης Μαλλιών (ΕΛΑΜΑΤ) και του ΠΣΒΑΚ.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε μέσω αδιάβλητου online συστήματος αξιολόγησης από τα 33 διακεκριμένα μέλη της κριτικής επιτροπής με Πρόεδρο την Δρ. Λία Παπαδαυΐδ, Τακτική Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθύντρια της Β’ Κλινικής Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

O Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, Ιδρυτής & Επιστημονικός Διευθυντής της Anastasakis Hair Clinics δήλωσε για την βράβευση:

«Είναι τιμή για εμάς, για την κλινική μας, ένα τόσο σημαντικό βραβείο στον θεσμό των Medical Beauty Awards 2021. Είμαι ειλικρινά ευγνώμων και χαρούμενος για την αναγνώριση που λαμβάνει η κλινική μας.

Το να κερδίσω αυτό το βραβείο δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την υποστήριξη, την εμπειρία και την εξειδίκευση όλης της ομάδας μου και των συνεργατών μου, τους ευχαριστώ ειλικρινά!

Υπόσχομαι να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας στη μεταμόσχευση μαλλιών για ακόμη περισσότερα τέτοια βραβεία. Σας ευχαριστώ!»

Η Anastasakis Hair Clinic, διαθέτει 2 υπερσύγχρονα ιατρεία σε Γλυφάδα και Χαλάνδρι και μια πλήρως εξοπλισμένη 4όροφη κλινική αποκλειστικά αφιερωμένη στη μεταμόσχευση και αποκατάσταση τριχωτού. Ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου είναι ο Ιδρυτής και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής. Είναι o μοναδικός Έλληνας ιατρός που εκλέχθηκε παμψηφεί, τον Ιανουάριο του 2021, στη θέση του Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του American Board of Hair Restoration Surgery, του μοναδικού, αναγνωρισμένου από την ISHRS, πιστοποιητικού ιατρικού οργανισμού στη Μεταμόσχευση Μαλλιών.