Μητέρα Τοπαλούδη: Σκοτώνουν νταήδες τα κορίτσια μας, δεν δέχονται το «όχι»

Newsbomb

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη
Intime News

Οργή ξεχειλίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για τις δολοφονίες γυναικών, ξεσπώντας κατά όλων αυτών που δεν δέχτηκαν το «όχι».

H κυρία Κούλα Αρμουτίδου μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη με αφορμή τη φρικτή δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο ξέσπασε. «Με έχουν στείλει στον αιώνιο θάνατο», ανέφερε μιλώντας στο Open η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

«Γυναικοκτονούν τα κορίτσια μας. Δολοφονούν τα κορίτσια μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι γυναικοκτονία, να αποδεχτούν αυτόν τον όρο όλοι οι μεγαλοεπιστήμονες που καγχάζουν και αντιδρούνε. Είναι γυναικοκτονία, δεν είναι απλά ανθρωποκτονία» ξέσπασε. Και πρόσθεσε: «Σκοτώνουν τα κορίτσια μας γιατί είναι αδύναμα, γιατί είναι ανίσχυρα γιατί το "όχι" δεν το αποδέχονται αυτοί οι ψευτονταήδες. Είναι ανθρωπάρια, είναι μισογύνηδες» ανέφερε.

«Εδώ και τώρα ισόβια» τόνισε η κυρία Αρμουτίδου. «Κάνω κουράγιο, να σταθώ όρθια στα πόδια μου για το παιδί το έφηβο που έχω στο διπλανό δωμάτιο, που με έχει ανάγκη. Αλλιώς δεν την θέλω τη ζωή μου, να την κάνω τι; Δεν έχει νόημα η ζωή μου πια. Χάνοντας το παιδί μου, ζω κι εγώ τον θάνατο, τον γολγοθά», υπογράμμισε.

Πατέρας Τοπαλούδη: Κτηνάνθρωποι που ψάχνουν ελαφρυντικά

«Για αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα να μην είναι το σύστημα σωφρονιστικό αλλά τιμωρητικό. Αυτά τα άτομα που διαπράττουν τέτοια ειδεχθή εγκλήματα και βιασμούς θα πρέπει να τιμωρούνται. Δεν πρόκειται να σωφρονιστούν με τίποτα. Θα βγούνε και θα ξανακάνουν τα ίδια και ίσως και χειρότερα. Να εκτίουν το σύνολο της ποινής τους. Τα ισόβια να είναι ισόβια», είπε νωρίτερα ο Γιάννης Τοπαλούδης, μιλώντας στον ANT1.

«Αυτοί οι δράστες, αυτοί οι εγκληματίες, αυτοί οι κτηνάνθρωποι προσπαθούν, αφού διαπράξουν αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα και τους βιασμούς, να ισχυριστούν διάφορα τερτίπια για να έχουν ελαφρυντικά που προβλέπει ο νόμος. Είτε αυτά είναι ψυχιατρικής φύσεως είτε οτιδήποτε άλλο», υπογράμμισε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: Αυτή είναι η αμοιβή σε γιατρούς - φαρμακοποιούς για εμβολιασμούς και κλείσιμο ραντεβού

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved