ΕΛΛΑΔΑ

Λευτέρης Πετρούνιας: Η συγγνώμη της ΕΡΤ για την μη μετάδοσης της προσπάθειας του στους αγώνες

Πετρούνιας ΕΡΤ συγγνώμη
INTIME

Ο διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης ζήτησε συγγνώμη από τον Λευτέρη Πετρούνια για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ζωντανά η προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η ΕΡΤ, και συγκεκριμένα ο διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης, ζήτησε συγγνώμη από τον Λευτέρη Πετρούνια για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ζωντανά η προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και προανήγγειλε κι επίσημη τοποθέτηση για το θέμα.

Ο Γιώργος Λυκουρόπουλος, στο πλαίσιο της εκπομπής Τόκιο 2020, υποστήριξε ότι «μεταφέραμε, κι εγώ προσωπικά, την συγγνώμη, στον Λευτέρη Πετρούνια», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχε καμία πρόθεση από πλευράς ΕΡΤ να γίνει αυτό που έγινε και να μην μεταδοθεί εκείνη την ώρα η προσπάθεια του, η οποία είναι και αλάνθαστη. Την δείξαμε λίγο αργότερα, καταφέρνοντας με τεχνικό τρόπο – διορθώνοντας ένα τεχνικό λάθος- να πάρουμε την προσπάθεια. Και μεταφέραμε και στο περιβάλλον του Λευτέρη, ως αίσθηση συγγνώμης, ότι δεν υπήρχε πρόθεση για το περιστατικό».

Πετρούνιας: Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση

Ο «βασιλιάς» των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας, με ανάρτηση του στο Instagram, βάζει τέλος στο περιστατικό με την μη μετάδοση της προσπάθειας του στον προκριματικό αγώνα, στέλνοντας το μήνυμα «Πάμε δυνατά Ελλάδα μου».

Η ανάρτηση του

«Σε περίπτωση που δεν το είδατε, τελείωσε και ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος. Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο σερί Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά! Κόσμο δεν είχε, αλλά η ενέργεια των Ελλήνων με συνόδευσε σίγουρα! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου στις 2 Αυγούστου!».

Απογοήτευση Πετρούνια: Ατόπημα και άδικο - Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί και δεν με είδαν

Αναφερόμενος νωρίτερα στο γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του, ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο».

Αυτό είναι το βίντεο που ΔΕΝ έδειξε σε απευθείας μετάδοση η ΕΡΤ, αλλά πολλές ώρες μετά τη διεξαγωγή του προκριματικού:

Η επίσημη θέση της ΕΡΤ όπως μεταδόθηκε από μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.472 νέα κρούσματα, στους 133 οι διασωληνωμένοι και 8 νέοι θάνατοι