ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Μάνη: Δραματική έκκληση - «Έστω και την ύστατη στιγμή αν ακούει κάποιος να σηκωθούν εναέρια»

Φωτιά στη Μάνη
Δραματική έκκληση για βοήθεια για την κατάσβεση της φωτιάς στη Μάνη
Facebook/Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας

Φωτιά Μάνη: Έκκληση για βοήθεια «έστω και την ύστατη στιγμή» απευθύνει η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ανατολική Μάνη. 

Δραματική έκκληση για βοήθεια για την κατάσβεση της φωτιάς στη Μάνη απηύθυνε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ανατολική Μάνη, Γεωργία Λυροφώνη, την ώρα που το πύρινο μέτωπο μαίνεται. «Έστω και την ύστατη στιγμή, αν ακούει κάποιος από αυτούς που έχουν τη διοίκηση όλης αυτής της κατάστασης, να σηκωθούν εναέρια» είναι η δραματική έκκληση που έκανε μέσω του Open.

Σύμφωνα με την ίδια, η φωτιά είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από το Γύθειο και καίει σε προάστιό του, ενώ όπως λέει επίγειες δυνάμεις υπάρχουν αλλά «θεωρώ όχι στον αριθμό που θα έπρεπε. Η μάχη όμως είναι άνιση και ο κόσμος κινδυνεύει. Έστω και την ύστατη στιγμή πρέπει να σηκωθούν εναέρια για την πόλη του Γυθείου» επανέλαβε.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της κυρίας Λυροφώνη:

Θυμίζουμε ότι η πυρκαγιά στην Ανατολική Μάνη ξεκίνησε από τις 3 Αυγούστου και την περιοχή της Ιεράς Μονής Παναγίας Γιάτρισσας. Προς στιγμήν το μέτωπο έδειξε να τίθεται υπό έλεγχο, ωστόσο, τα πράγματα το τελευταίο 24ωρο ξέφυγαν από κάθε έλεγχο και πλέον έφτασε στο σημείο να εκκενωθεί ακόμα και το Γύθειο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Η Ελλάδα στις φλόγες - Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις για τις φωτιές