ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Αττική: Σοβαρός τραυματισμός πυροσβέστη στην Πάρνηθα - Σπεύδει ελικόπτερο στο σημείο

Ελικόπτερο Super Puma
Φωτογραφία αρχείου
InTime

Φωτιά - Όλες οι ειδήσεις: Ένας πυροσβέστης επιχειρούσε σε δύσβατο σημείο και είχε ατύχημα το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό του.

Στο πλαίσιο των περιπολιών που γίνονται στις περιοχές όπου τα μέτωπα κατέκαψαν τα πάντα, έτσι ώστε να μην υπάρξουν αναζωπυρώσεις αλλά και πιθανότητα εμπρησμών, μια ομάδα πυροσβεστών βρέθηκε σε δύσβατο σημείο στη θέση Φλαμπούρι. Εκεί, ένας πυροσβέστης είχε ατύχημα το οποίο προκάλεσε την πτώση και τον σοβαρό τραυματισμό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματισμός θεωρείται αρκετά σοβαρός για αυτό το λόγο άμεσα υπήρξε κινητοποίηση για τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Το γεγονός ότι το σημείο είναι σε δύσβατη περιοχή, στον κύριο ορεινό όγκο της Πάρνηθας, κάνει αδύνατη την προσέγγιση από όχημα. Για αυτό τον λόγο, ειδοποιήθηκε ελικόπτερο έτσι ώστε να σπεύσει στο σημείο για να παραλάβει τον πυροσβέστη.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πυροσβέστης γλίστρησε σε κατηφορικό σημείο και χτύπησε στο κεφάλι, με την κατάστασή του να είναι αρκετά σοβαρή. Οι συνάδελφοί του ζητούν να μεταβεί στο σημείο ελικόπτερο Super Puma, έτσι να τον παραλάβει με το γνωστό «καλάθι» και να γίνει άμεση διακομιδή του σε νοσοκομείο, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αιματηρή ληστεία στο κέντρο της Αθήνας - Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση