ΕΛΛΑΔΑ

Παγώνη: Ο κορονοϊός δεν κοιτάζει ηλικίες - Τι είπε για τους ταξιδιώτες

Ματίνα Παγώνη κορονοϊός μετάλλη Δέλτα
INTIME/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σχετικά με την επιστροφή των εκδρομέων στις πόλεις, η κ. Παγώνη απηύθυνε σύσταση για τεστ και αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, τόνισε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού σε όλες τις ηλικίες, ενώ έκρουσε «καμπανάκι» για τους ταξιδιώτες.

Η κ. Παγώνη, μιλώντας στην ΕΡΤ, σημείωσε ότι «τις τελευταίες 15 ημέρες υπάρχει σταδιακή άνοδος των κρουσμάτων και των διασωληνωμένων, χωρίς να υπάρχει σοβαρή πίεση στις μονάδες εντατικής θεραπείας, εκτός από την Κρήτη που η πληρότητα είναι στο 77%».

Σχετικά με την επιστροφή των εκδρομέων στις πόλεις, η κ. Παγώνη απηύθυνε σύσταση για τεστ και αυστηρή τήρηση των μέτρων. «Η μετάλλαξη Δέλτα δεν έχει ηλικίες, είναι ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους», ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. Και πρόσθεσε ότι «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χαλαρώσει, δεν πήγαν να εμβολιαστούν πριν τις διακοπές τους. Κάνουμε έκκληση σε αυτούς γυρνώντας από τις διακοπές να πάνε να εμβολιαστούν, γιατί έχουμε να κάνουμε με μία δύσκολη νόσο και μια ακόμη πιο δύσκολη μετάλλαξη, η οποία δεν υπολογίζει ηλικίες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Ήταν η εξαίρεση στον κανόνα»: Από τους πρώτους που εμβολιάστηκαν πλήρως ο 70χρονος που πέθανε