ΕΛΛΑΔΑ

Mad Clip: Βίντεο ντοκουμέντο πριν το θανατηφόρο τροχαίο – Δίπλα του το Audi που αναζητείται

Mad Clip: Βίντεο ντοκουμέντο πριν το θανατηφόρο τροχαίο – Δίπλα του το Audi που αναζητείται
Εδώ φαίνονται τα δύο αυτοκίνητα λίγο πριν το τροχαίο δυστύχημα

Βίντεο-ντοκουμέντο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα μαύρο Audi με κίτρινες πινακίδες λίγο πριν από το τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο διάσημος τράπερ Mad Clip - Tα αυτοκίνητα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Λίγες ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε την ζωή στον δημοφιλή τράπερ Mad Clip και όσο η Αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο εμπλοκής αυτοκινήτου στο δυστύχημα που οδήγησε στον θάνατο τον 34χρονο καλλιτέχνη Mad Clip, ένα βίντεο-ντοκουμέντο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει Audi με κίτρινες πινακίδες.

Όπως μπορεί να διακρίνει κάποιος στο βίντεο, τα αυτοκίνητα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με εκείνο του Μad Clip να έχει μείνει πίσω αλλά να αναπτύσσει ταχύτητα και να ξεπερνά το άλλο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 34χρονος μουσικός συμπορευόταν στο δρόμο με τον οδηγό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, μέχρι που η μαύρη Porsche του 34χρονου ανέπτυξε ταχύτητα και εξετράπη της πορεία της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Mad Clip και ο οδηγός του Audi R8 (όχημα με μεγάλη ιπποδύναμη) βρίσκονταν μαζί στο ίδιο κόκκινο φανάρι, σε σχετικά κοντινή απόσταση από το σημείο του δυστυχήματος (που σημειώθηκε περίπου 30 δευτερόλεπτα με ένα λεπτό αργότερα). Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, το όχημα που αναζητείται πιθανότατα είναι δεξιοτίμονο και εισαγόμενο από το εξωτερικό.

Οι αστυνομικοί είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο Audi ήταν το πρώτο όχημα που πέρασε από το σημείο του δυστυχήματος. Μάλιστα, εκτιμάται ότι ο οδηγός του είδε με τα μάτια του την πρόσκρουση του αυτοκινήτου του μουσικού στην κολώνα και στο δέντρο.

Τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση είναι: Είχε κάποια εμπλοκή το Audi και ο οδηγός του στο συμβάν; Γιατί δεν σταμάτησε ο οδηγός βλέποντας το τραγικό περιστατικό; Δεδομένο θεωρείται ότι η μαρτυρία του συγκεκριμένου ατόμου θα είχε ιδιαίτερη αξία για τις αρμόδιες Αρχές.

Η Τροχαία θα πάρει τα επόμενα 24ωρα καταθέσεις από τα άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος του τράπερ, κάποια εκ των οποίων διασκέδαζαν μαζί του μέχρι και λίγη ώρα πριν το τραγικό συμβάν στην περιοχή της Βάρκιζας. Ο Mad Clip ήταν μόνος του στο όχημα, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι εάν υπήρχε συνοδηγός τότε το πιθανότερο είναι να ήταν και αυτός νεκρός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Συγκινεί το μήνυμα του Διονύση Σαββόπουλου - «Έφυγε ο τελευταίος των μεγάλων»

Μίκης Θεοδωράκης: Ο άνθρωπος που μελοποίησε όλη την Ελλάδα

Όταν οι Beatles τραγούδησαν Μίκη Θεοδωράκη