ΕΛΛΑΔΑ

Ματίνα Παγώνη: Οργισμένη με αρνητή εμβολιασμού - «Η δική μου άποψη μετράει, και όχι η δική σας»

Ματίνα Παγώνη
Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στη Ματίνα Παγώνη και έναν κλινικό διαιτολόγο που αρνείται να εμβολιαστεί
MEGA

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στη Ματίνα Παγώνη και έναν κλινικό διαιτολόγο που αρνείται να εμβολιαστεί

Σε καβγά on camera εξελίχθηκε η συζήτηση που είχε η Ματίνα Παγώνη με τον κλινικό διαιτολόγο Αντώνη Πουλτουρτζίδη ο οποίος δήλωσε ότι αρνείται να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πουλτουρτζίδης υποστήριξε πως τα εμβόλια όσο βρίσκονται σε στάδιο δοκιμής θα πρέπει να διατηρούν την κίτρινη κάρτα. «Οι δύο λέξεις που φοβίζουν την κοινωνία είναι η κίτρινη κάρτα και το πιστοποιητικό αντισωμάτων», είπε χαρακτηριστικά.

«Στην ιατρική δεν μιλάμε με προσωπικές απόψεις, αλλά με επιστημονικά δεδομένα. όταν το εμβόλιο έχει περάσει στην τρίτη φάση, νομίζω ότι προσωπικές απόψεις δεν έχουν καμία σχέση. Δεν μιλάμε με γενικότητες» απάντησε οργισμένη η Ματίνα Παγώνη.

«Αυτή τη στιγμή τα επιστημονικά δεδομένα είναι στα χέρια του καθενός. Το εμβόλιο έχει περάσει όλες τις φάσεις, έχει εγκριθεί, έχουμε στα χέρια μας όλες τις παρενέργειες και τι έχει συμβεί σε όλα τα όργανα σε ποσοστά, και επιπλέον από τα χέρια μας έχει περάσει τόσος κόσμος με κορονοϊό, που η δική μου άποψη μετράει, και όχι η δική σας. Οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο φτάνουν σε ΜΕΘ, αλλά μετά ταλαιπωρούνται με προβλήματα και ακτινολογικά ευρήματα για μία ζωή» συνέχισε η κυρία Παγώνη.

«Πιστέψτε με ότι αν αποδεχτώ να κάνω το εμβόλιο, να είστε σίγουροι ότι θα το αποδεχτεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Θα εμβολιαστώ μπροστά στην κάμερα εφόσον κρατηθεί η κίτρινη κάρτα και μετά την ιατρική πράξη πιστοποιούνται τα αντισώματα έναντι του κορονοϊού» απάντησε από την πλευρά του ο κ. Πουλτουρτζίδης.

Δείτε το βίντεο του καβγά της Ματίνας Παγώνη με τον κλινικό διαιτολόγο που δεν θελει να εμβολιαστεί - Η ένταση ξεκινά από το 6:17

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Nέα μέτρα: Αλλάζουν όλα από 13 Σεπτεμβρίου - Νέα πραγματικότητα για ανεμβολίαστους

Ο απρόβλεπτος ανασχηματισμός, τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων και τα «ρέστα» Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Υπόθεση Σεμέδο-Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Ανοίγουν» κινητά μετά τις καταγγελίες της μητέρας της 17χρονης