Πάτρα: Στο νοσοκομείο βρέφος 15 ημερών από τη Ζάκυνθο με κορονοϊό

Newsbomb

Το βρέφος των 15 ημερών που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών
AP PHOTO

Το βρέφος των 15 ημερών που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών

Τους κινδύνους που κρύβει για τα παιδιά ο κορονοϊός ειδικά μετά την επικράτηση της μετάλλαξης Δέλτα επιβεβαιώνει η είδηση της διακομιδής από τη Ζάκυνθο στην Πάτρα ενός βρέφους μόλις 15 ημερών.

Το βρέφος διαγνώστηκε με κορονοϊό πριν από μερικά 24ωρα με τους γιατρούς να αποφασίζουν το βράδυ της Κυριακής ότι θα είναι καλύτερο για την αντιμετώπιση της κατάστασής του να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ οι γιατροί στη Ζάκυνθο έκριναν ότι το 15 ημερών βρέφος θα παρακολουθείται καλύτερα από τους συναδέλφους τους στην παιδιατρική κλινική στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πάτρας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η κατάσταση του βρέφους, πάντως, δεν κρίνεται ανησυχητική.

Σημειώνεται ότι τους τελευταίους 2 μήνες έχουν περάσει την πόρτα της παιδιατρικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών συνολικά 42 παιδιά που κρίθηκε ότι έπρεπε να νοσηλευτούν αφού βρέθηκαν θετικά με κορονοϊό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μέτρα για ανεμβολίαστους: Η δυσάρεστη «έκπληξη» που αποκάλυψε το ΦΕΚ

Σοκ στη Νίκαια: 58χρονος έριξε οξύ στην πεθερά του - Με ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε σε θύμα του - Πώς του στοίχισε την αποφυλάκισή του

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved