ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος 5χρονου από ροτβάιλερ στην Κοζάνη: Ένοχοι... ελεύθεροι οι ιδιοκτήτες

Θάνατος 5χρονου από ροτβάιλερ στην Κοζάνη: Ένοχοι οι ιδιοκτήτες των σκυλιών
Intime News

Κοζάνη: Ένοχο το ζεύγος των ιδιοκτητών του ροτβάιλερ για τον τραγικό θάνατο του 5χρονου Στάθη. – Εξαγοράσιμη η ποινή... χάδι που προκάλεσε οργή στο πανελλήνιο.

Ένοχοι κρίθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (15/9) οι δύο κατηγορούμενοι ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ που επιτέθηκαν σε 5χρονο αγόρι, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό του ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα του 2016.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kozanimedia, έκρινε ένοχους τους δύο κατηγορούμενους επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 5 χρόνια στον καθένα, η οποία είναι εξαγοράσιμη, καθώς υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής προς 20€ την ημέρα έκαστος.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ποινή... χάδι για τους ιδιοκτήτες του ροτβάιλερ που βύθισαν στο πένθος μια οικογένεια, κόβοντας με την εγκληματική αμέλειά τους το νήμα της ζωής σε ένα 5χρονο αγγελούδι.

Και φυσικά με τέτοιου είδους αποφάσεις της δικαιοσύνης εύκολα γίνεται κατανοητό πως γεννάται και εδραιώνεται στην κοινωνία το αίσθημα της πλήρους ατιμωρησίας, αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δεχθεί ανθρώπινος νους πως ο θάνατος ενός παιδιού μπορεί να εξαγοραστεί με 36.500 ευρώ...

Στους καταδικασθέντες επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση κάθε 1η και 16η του μήνα στην Αστυνομία, να μην αποκτήσουν νέο σκύλο οποιασδήποτε ράτσας και την καταβολή εγγυοδοσίας 10.000 έκαστος μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη δήλωση του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιτριόλι: Ιωάννα Παλιοσπύρου - «Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο δειλή είναι»

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η εικόνα της Ιωάννας! Καρέ – καρέ η άφιξη στο Δικαστήριο

Κορονοϊός - Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Γιατρός στο Δρομοκαΐτειο μοίραζε πιστοποιητικά νόσησης