ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε από κορονοϊό η Λιολιώ Κολυπέρα - Η προφητική ατάκα που είχε πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πέθανε από κορονοϊό η Λιολιώ Κολυπέρα - Η προφητική ατάκα που είχε πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Θλίψη στην Πάτρα: Έχασε τη μάχη με τον κορoνοϊό η Λιολιώ Κολυπέρα

Πέθανε σε ηλικία 67 ετών μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό η Λιολιώ Κολυπέρα, βυθίζοντας στη θλίψη την κοινωνία της Πάτρας.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα The Best, η Πρόεδρος του Άλματος Ζωής στον νομό Αχαΐας πάλευε το τελευταίο διάστημα με τις επιπλοκές του κορονοϊού, από το νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ και σε κρίσιμη κατάσταση.

Είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊο και ενώ αρχικά παρέμενε σπίτι της, στη συνέχεια τα συμπτώματα έγιναν βαριά και αυτό είχε ως συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί αν και πλήρως εμβολιασμένη καθώς αντιμετώπιζε ξανά τον καρκίνο. Κέρδισε όλες τις μάχες που έδωσε, χάρισε ελπίδα σε χιλιάδες γυναίκες και νικήθηκε από την μάστιγα της πανδημίας.

Η προφητική δήλωση της Λιολιώς Κολυπέρα στον Κ. Μητσοτάκη

Πριν περίπου ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 25 Οκτωβρίου η Λιολιώ Κολυπέρα είχε συναντήσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του, στο πλαίσιο συνάντησης με γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού.

Τότε η Λιολιώ Κολυπέρα είχε εκφράσει τον φόβο της σχετικά με την πανδημία και πόσο μπορεί να πλήξει άτομα που ήδη έχουν υποκείμενα νοσήματα. Μια προφητική δήλωση από την Πρόεδρο του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ , που έμελλε έναν χρόνο μετά να χάσει την μάχη νικημένη από τον κορονοϊό.

Η Λιολιώ Κολυπέρα είχε εκφράσει στον κ. Μητσοστάκη, μεταξύ άλλων, το φόβο που έχει, αν ασθενήσει από Covid και τα πράγματα πάνε χειρότερα, μήπως επειδή έχει ήδη υποκείμενο νόσημα, μείνει εκτός περίθαλψης για να νοσηλευτεί κάποιος που είναι πιο υγιής.

«Kάναμε ως κοινωνία μια τεράστια προσπάθεια να είμαστε μπροστά από αυτή τη νόσο η οποία συνέχεια μας αιφνιδιάζει δυσάρεστα. Το κάναμε για να μη φτάσουμε ποτέ στο σημείο να πρέπει να κάνουμε επιλογές ως προς την περίθαλψη που θα έχει ένας ασθενής στην Ελλάδα» απάντησε ο Πρωθυπουργός, διευκρινίζοντας πως «για αυτό και πήραμε τα μέτρα τα οποία πήραμε, για αυτό και παίρνουμε τα μέτρα τα οποία παίρνουμε. Για αυτό ενισχύσαμε τις εντατικές μας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προς ακύρωση το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ελπιδοφόρο - Όλο το παρασκήνιο

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Στην 22χρονη ανήκει η σορός που βρέθηκε – Τη δολοφόνησαν λέει ο ιατροδικαστής

Big Brother: Απίστευτη αποκάλυψη - «Το κρεβάτι γιατί κουνιέται; 2-3 φορές τη μέρα το κάνουν σίγουρα»