ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τα νεότερα για την υγεία του 6χρονου Φώτη - Τι έδειξαν οι εξετάσεις

Τα νεότερα για την υγεία του 6χρονου Φώτη
Αύριο Πέμπτη (23/9) θα επιχειρηθεί τελικά η σταδιακή αποσωλήνωσή του

Τα νεότερα για την υγεία του 6χρονου Φώτη που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ στην Πάτρα

Αύριο Πέμπτη (23/9) θα επιχειρηθεί τελικά η σταδιακή αποσωλήνωση του 6χρονου Φώτη που τραυματίστηκε παρακολουθώντας τις επιδείξεις καρτ στο κέντρο της Πάτρας το πρωί της Κυριακής.

Όπως αναφέρει το tempo24.news σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΜΕΘ Παιδιατρικής Ανδρέα Ηλιάδη, μετά τη μαγνητική τομογραφία που έγινε νωρίς το μεσημέρι, εντοπίστηκαν μικρές βλάβες που αφορούν στον τραυματισμό του. Συνεπώς, ο 6χρονος θα παραμείνει διασωληνωμένος μέχρι αύριο.

Έκλεβαν τον γιατρό την ώρα που έσωζε τον 6χρονο Φώτη

Την ίδια ώρα, «φτερά» έκανε το κινητό του γιατρού, την ώρα που έσπευσε να βοηθήσει τον 6χρονο Φώτη που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα καρτ στην Πάτρα.

Σ’ αυτή την αποκάλυψη προέβη μέσω social media ο γιατρός, Βαγγέλης Δημητρόπουλος που έφθασε πρώτος στο σημείο και προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον μικρό που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας.

«Μέσα στον γενικό χαμό, την ώρα που έτρεχα χτες να βοηθήσω τον μικρό Φώτη, κάποιος μακρυχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου», αναφέρει στην ανάρτησή του ο γιατρός και συμπληρώνει «Δυστυχώς ο οποιοσδήποτε έχει ελεύθερη πρόσβαση γιατί είναι χωρίς κωδικούς. Ένα Samsung S21, με πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου.

Ας το κρατήσει γιατί ποτέ δεν θα μου το δώσει. Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ, να βάλει σε έναn φάκελο, το μικροτσίπ, κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο Αμαλιάδας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο φονικό στη Ρόδο: Σκότωσε την πρώην του και αυτοκτόνησε – Τι γράφει στο σημείωμα που άφησε

ΕΝΦΙΑ 2021: Εδώ θα βρείτε τα εκκαθαριστικά σας - Τέλος το Taxisnet

Ιωάννα Μαλέσκου: Ξέσπασε για το «κόψιμο» της εκπομπής της - Η απάντηση στην Καινούργιου