ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει το τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη: Πώς έχασε τη ζωή του ο 15χρονος μαθητής

Τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη
Τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη
Alpha TV

Τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη: Πόσες ζωές πρέπει να χαθούν ακόμα για να αυστηροποιηθούν οι νόμοι;

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Νίκαιας από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Πέτρου Ράλλη, με θύμα ένα 15χρονο παιδί.

Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, έτρεχε με πάνω από 100χλμ/ώρα και δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον άτυχο νέο. Όπως καταγγέλλουν φίλοι του 15χρονου, που ήταν μπροστά στο τροχαίο δυστύχημα, ο φίλος τους παρασύρθηκε έπειτα από παραβίαση κόκκινου σηματοδότη.

«Ούτε φρέναρε ούτε τίποτα. Δεν έβγαλε το πόδι του από το γκάζι. Ηταν όλα τα αμάξια σταματημένα και ένα αυτοκίνητο έτρεχε πάρα πολύ, πίστευε πως θα τα καταφέρει να περάσει απέναντι», ανέφεραν οι φίλοι του 15χρονου στον Alpha.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Alpha, συνέβη στις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής με τα παιδιά, μια παρέα 8 ατόμων, να διασχίζουν τη διάβαση έχοντας βγει βόλτα και το όχημα να έρχεται με ταχύτητα από τη Θηβών.

«Ήταν μόνος του. Ούτε φρέναρε, ούτε έστριψε, μόνο ανέπτυξε μεταλύτερη ταχύτητα και χτύπησε το παιδί», είπαν τα παιδιά στον ALPHA.

Σύμφωνα με καταγγελία, όλα τα αμάξια βρίσκονταν σταματημένα. Ο άτυχος 15χρονος επιχείρησε να περάσει την διάβαση κι εκείνη τη στιγμή ο δράστης πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. «Ήταν με το ένα πόδι το πεζοδρόμιο, έτρεξε και τον πάτησε», ανέφεραν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Ραγδαίες εξελίξεις! Κοντά σε συμφωνία - «πακέτο» με Γαλλία για Belh@rra και GoWind

Δημοσιογράφος του ZDF στο Newsbomb.gr για τις γερμανικές εκλογές: «Η Μέρκελ αναστάτωσε τους Έλληνες»

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: Γι’ αυτό εγκατέλειψε τον Φιλιππίδη ο δικηγόρος του