ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση ΤΩΡΑ: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Λεωφόρο Αθηνών - Πού παρατηρούνται καθυστερήσεις

Κίνηση Κηφισός
Κίνηση ΤΩΡΑ: Πολλά προβλήματα για τους οδηγούς το πρωί της Τρίτης στον Κηφισό
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Κίνηση ΤΩΡΑ: Πολλά προβλήματα για τους οδηγούς το πρωί της Τρίτης στον Κηφισό, τη Λεωφόρο Αθηνών και τη Βασ. Σοφίας.

Αυξημένη είναι η κίνηση για άλλο ένα πρωινό στον Κηφισό με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν προβλήματα για αρκετά χιλιόμετρα και στα δύο ρεύματα λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τρίτης.

Στην άνοδο του Κηφισού οι καθυστερήσεις ξεκινούν από το ύψος της Πειραιώς και φτάνουν μέχρι το ύψος της Λυκόβρυσης, ενώ ακόμα μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα στην κάθοδο όπου το μποτιλιάρισμα παρατηρείται κατά τμήματα σε όλο το μήκος του οδικού άξονα από την Κηφισιά και κάτω.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στη λεωφόρο Αθηνών, από το Χαϊδάρι μέχρι τον Σκαραμαγκά. Προβλήματα υπάρχουν και στη Βασ. Σοφίας, στη Λεωφόρο Κηφισίας, στην Αττική Οδό αλλά και στο κέντρο του Πειραιά.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα υπήρχε ακινητηποιημένη νταλίκα στο ύψος της Αχαρνών στη δεξιά λωρίδα και ακινητοποιημένο βανάκι στο ύψος της Μεταμόρφωσης στην αριστερή λωρίδα.

Μεγάλες καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Ελευσίνα 15'-20' από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Μεταμόρφωσης και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5'-10΄ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κύμης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος σε πτήση στη Ρωσία: Η στιγμή που κεραυνός χτύπησε Boeing 737-800

Γιατί ο ληστής με το τατουάζ έπαιρνε ταξί οπλισμένος σαν «αστακός»

Ξέφυγαν τελείως στο Big Brother: Έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»;