ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Ξεσπά η μητέρα της Γαρυφαλλιάς - «Μας ξερίζωσε μέλος του σώματός μας»

H άτυχη Γαρυφαλλιά και ο 30χρονος που της έκοψε το νήμα της ζωής
H άτυχη Γαρυφαλλιά και ο 30χρονος που της έκοψε το νήμα της ζωής

Ξεσπά η μητέρα της Γαρυφαλλιάς της 26χρονης φαρμακοποιού που βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Φολέγανδρο

Σχεδόν δύο μήνες μετά η μητέρα της έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την τραγική απώλεια της κόρης της και το κενό που άφησε ο θάνατός της στη ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της.

«Μας ξερίζωσε ένα μέλος του σώματός μας. Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που θα πήγαινε κανονικές διακοπές και δε γύρισε ποτέ πίσω. Είναι ασύλληπτο να σου παίρνουν το παιδί σου με αυτόν τον τρόπο», είπε.

Πρόσθεσε ακόμα πως ο δράστης δεν έχει καμία δικαιολογία για το κακό που έκανε και σημείωσε πως οι άνδρες πρέπει να σέβονται τις γυναίκες και να τις τιμούν.

«Δε θα πω τίποτα που θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει σαν άλλοθι. Ό,τι και να του είπε η κόρη μου, δεν είχε δικαίωμα να τη σκοτώσει. Τι δηλαδή; Χάλασε η φάση και τη σκότωσε; Οι άνδρες θα πρέπει να σέβονται και να αγαπούν τις γυναίκες γιατί κι αυτούς μια γυναίκα τους γέννησε. Αν δεν το κάνουν δε σέβονται τις μανάδες τους», συνέχισε.

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, όπως και όλες οι μητέρες που έχασαν με αυτόν τον τρόπο τις κόρες τους αυτό που ζητούν είναι αυστηρότερες ποινές για να μην τολμήσει κανείς να κάνει ξανά κάτι τέτοιο.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις της μητέρας της Γαρυφαλλιάς:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εικόνες σοκ στη Θεσσαλονίκη: Επίθεση με καδρόνια και σουγιάδες έξω από ΕΠΑΛ - 2 τραυματίες

Συγκλονιστικό βίντεο: Κατέγραψε τη στιγμή που η θάλασσα «κατάπιε» και σκότωσε τον σύζυγό της

Ξέφυγαν τελείως στο Big Brother: Έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»;