ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Δευτέρα (11/10)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Δευτέρα (11/10)

Η κακοκαιρία «Αθηνά» και οι μεγάλες καταστροφές που προκάλεσε κυρίως στην Εύβοια και τις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου φιλοξενείται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (11/10) καθώς σήμερα περιμένουμε συνέχιση των βροχών και των καταιγίδων με νέα επιδείνωση του καιρού να αναμένεται από την Πέμπτη.

Στα πρωτοσέλιδα η συνεχιζόμενη προκλητική ρητορική της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα αλλά και τις ΗΠΑ με την Άγκυρα να επαναφέρει και το παιχνίδι της προπαγάνδας με βίντεο από ασκήσεις του ναυτικού της.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και στην πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την παραίτηση του Σεμπάστιαν Κουρτς στην Αυστρία για σκάνδαλο διαφθοράς λόγω των «πειραγμένων» δημοσκοπήσεων.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ανακουφίσει τους πολίτες από το κύμα αυξήσεων ειδικά στον χώρο της ενέργειας καθώς πετρέλαιο και φυσικό αέριο έχουν πάρει την ανιούσα επιβαρύνοντας τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα,Δευτέρα (11/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Φίλης στο Newsbomb.gr: «Θερμό» επεισόδιο με Τουρκία και σύντομα – Να είμαστε προετοιμασμένοι

The Voice: Η 20χρονη που «τρέλανε» τους πάντες (videos)

Επικίνδυνη επιδείνωση καιρού - Έκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου