ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός στην Κρήτη: Έκλεισαν σχολεία - Πανικόβλητοι γονείς έτρεχαν να πάρουν τα παιδιά τους

Σεισμός στην Κρήτη
Προειδοποίηση για τσουνάμι
ekriti

Ο ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (12/10) στην Κρήτη έγινε αισθητός στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, την Πελοπόννησο μέχρι και την Λιβύη

Η διάρκεια του σεισμού ήταν αρκετά μεγάλη και σκόρπισε πανικό και ανησυχία στους κατοίκους, που έντρομοι βγήκαν στους δρόμους. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, υπάρχουν ζημίες σε κτήρια και δομές, ειδικά οι περιοχές που βρίσκονται κοντά στο επίκεντρο του σεισμού.

Στο μεταξύ, μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση έξω από τα σχολεία δημιουγήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς οι σχολικές μονάδες εκκενώθηκαν και ανάστατοι οι γονείς έσπευδαν να παραλάβουν τα παιδιά τους.

Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Π.Ε. Ηρακλείου για τη λειτουργία των σχολείων, λόγω του νέου σημερινού σεισμού: «Λόγω του μεγάλου μεγέθους του σεισμού αναμένονται πιθανότατα μεγάλοι μετασεισμοί. Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Σχολείων να μεριμνήσουν για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών ενεργοποιώντας τα σχετικά Πρωτόκολλα. Τα ολοήμερα τμήματα για σήμερα δε θα λειτουργήσουν. Αναμένουμε απόφαση από τον Αντιπεριφερειάρχη για τις επόμενες ημέρες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Κρήτη: Κατέρρευσε το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχεται η κακοκαιρία Μπάλλος με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Χουλιάρας στο Newsbomb.gr για σεισμό στην Κρήτη: Διαφορετικός σεισμός από αυτόν στον Αρκαλοχώρι