ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Στο σκοτάδι Πειραιάς, Παγκράτι, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα και άλλες περιοχές

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Στο σκοτάδι Πειραιάς, Παγκράτι, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα και άλλες περιοχές

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Black out σε πολλές περιοχές της Αττικής εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων. Τι δηλώνουν οι εκπρόσωποι της ΔΕΗ.

Στο σκοτάδι έχουν βυθιστεί πολλές περιοχές της Αττικής λόγω βλαβών που έχουν προκληθεί στο δίκτυο ηλεκτροδότησης από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει όλη τη χώρα.

Η Νέα Σμύρνη, η Καλλιθέα, το Μοσχάτο, ο Άγιος Δημήτριος και ο Άλιμος είναι χωρίς ρεύμα τις τελευταίες ώρες, ενώ εντοπίζονται προβλήματα και σε άλλα σημεία του λεκανοπεδίου.

Διακοπές ρεύματος καταγράφονται και σε πολλές περιοχές του Πειραιά, ενώ προβλήματα σημειώθηκαν νωρίτερα και στο Παγκράτι.

Πάνω από 800 σπίτια χωρίς ρεύμα, βλάβες σε 10 υποσταθμούς της ΔΕΗ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ένωσης τεχνικών της ΔΕΗ, Κωνσταντίνο Μανιάτη, υπάρχουν βλάβες σε 10 υποσταθμούς της ΔΕΗ και πάνω από 800 σπίτια είναι χωρίς ρεύμα.

«Είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση. Όλοι οι τεχνικοί είναι επί ποδός. Πάνω από 10 υποσταθμοί είναι πλημμυρισμένοι. Έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα σε όλο το Λεκανοπέδιο. Οι βλάβες είναι διάσπαρτες αλλά κυρίως στην Καλλιθέα», είπε ο κ. Μανιάτης και τόνισε: «Δεν υπάρχει κίνδυνος για γενικευμένο black out».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μπάλλος» - Κέρκυρα: Επιχείρηση Super Puma για απεγκλωβισμούς - Καταφθάνουν δυνάμεις ΕΜΑΚ

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: «Βούλιαξε» όλη η Αττική – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

LIVE BLOG: Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει την Ελλάδα - Πλημμυρισμένοι δρόμοι στην Αθήνα

Ρoή Ειδήσεων