ΕΛΛΑΔΑ

Δικαίωση: Ένοχος ο σύντροφος της νεαρής χορεύτριας για το τροχαίο στη Χαλκιδική - Δεν οδηγούσε αυτή

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Intime

Το Εφετείο αποφάνθηκε πως οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο δυστύχημα  ήταν ο σύντροφος της άτυχης Ιωάννας

Δικαιωμένοι νιώθουν οι γονείς της Ιωάννας Δημητριάδου, της κοπέλας η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στη Χαλκιδική τον Ιούλιο του 2014.

Ο Γολγοθάς που κλήθηκαν να ανέβουν οι άνθρωποι αυτοί είναι μεγάλος καθώς εκτός από την τραγική απώλεια της κόρης τους, είχαν να αντιμετωπίσουν και τον σύντροφό της ο οποίος, μετά το δυστύχημα, άρχισε να διατείνεται πως δεν οδηγούσε αυτός το αυτοκίνητο αλλά η Ιωάννα προκειμένου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Στέλιο Σούρλα, να αποκομίσει αποζημίωση 1.380.000 ευρώ.

Τελικά, στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου το Εφετείο με απόφασή του ξεκαθάρισε τα πράγματα μια και καλή καθώς αποφάνθηκε πως δεν ήταν τελικά η Ιωάννα εκείνη που οδηγούσε το αυτοκίνητο στις 20 Ιουλίου του 2014 αλλά ο φίλος της ο οποίος και είχε τραυματιστεί στη σύγκρουση με άλλο όχημα στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Έτσι ο οδηγός κρίθηκε, όπως και πρωτόδικα, ένοχος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Στέλιος Σούρλας, μιλώντας στο newsbomb.gr για την υπόθεση, σημείωσε πως η αλήθεια επικράτησε.

«Μετά από έναν μαραθώνιο δικαστικό αγώνα και με τη συνδρομή αξιόλογων συνεργατών αλήθεια επικράτησε. Ντρέπομαι για την απαράδεκτη και αντιεπιστημονική συμπεριφορά των Ιατροδικαστών και των τεχνικών συμβούλων της αντίδικης πλευράς οι οποίοι καταστρατήγησαν κάθε έννοια επιστημονικού ήθους και αξιοπρέπειας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στη νεαρή χορεύτρια έγινε στις 20 Ιουλίου του 2014 στην Χαλκιδική.

Όπως αποδείχθηκε τελικά, ο σύντροφος της κοπέλας έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε με σφοδρότητα σε νησίδα. Εκείνος μεταφέρθηκε στην εντατική, εκείνη έχασε τη ζωή της. Ο ιατροδικαστής ήταν εκείνος που έβγαλε το πόρισμα για το ποιος τελικά οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Η υπόθεση της άτυχης χορεύτριας θύμισε σε πολλούς την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη για το ποιος τελικά οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαγνώστηκε με καρκίνο - «Είμαι αποφασισμένη να νικήσω»

Πολλαπλό μυέλωμα: Ο τύπος καρκίνου από τον οποίο πάσχει η Ντόρα Μπακογιάννη

Δίωξη για βιασμό και σε τρίτο ηθοποιό μετά τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη