ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Βαρυμπόμπη, Κηφισιά, Λυκόβρυση, Μεταμόρφωση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Αθήνα
Η ανακοίνωση της Νέας Οδού
Intime News

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης και Μεταμόρφωσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, της Κηφισιάς, της Λυκόβρυσης και της Μεταμόρφωσης, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών βαριάς συντήρησης.

Ειδικότερα, από τη Τρίτη 19 Οκτωβρίου, έως την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, από τις 21:00 κάθε ημέρας έως τις 06:00 της επομένης, θα ισχύει ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) για μέγιστο μήκος 3,5 χιλιομέτρων, είτε στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία (μεταξύ 15,2ου χλμ- 24,6ου χλμ), είτε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα (μεταξύ 25,4ου χλμ- 16ου χλμ). Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την εναπομείνασα αριστερή και μεσαία λωρίδα.

Επισημαίνεται ότι για την εκτέλεση των προαναφερθέντων εργασιών, την Τρίτη 19 Οκτωβρίου θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Βαρυμπόμπης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα που επιθυμούν να εξέλθουν στον Α/Κ Βαρυμπόμπης, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Μπογιατίου (Αγ. Στεφάνου) και μέσω του παράπλευρου δικτύου να οδηγούνται έως τον Α/Κ Βαρυμπόμπης.

Τέλος, σημειώνεται ότι από Τετάρτη 27 Οκτωβρίου από τις 06:00 έως και Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 21:00, δεν θα εκτελούνται εργασίες. Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Η γεωγραφική κατανομή των 3.739 νέων μολύνσεων: 701 στην Αττική - 574 στη Θεσσαλονίκη

Ρόδος: Η θεία έστησε τη φρικτή απάτη για πάρει 700 ευρώ - «Έσπασε» μετά από 5 ώρες ανάκρισης

Τραγωδία στην Κρήτη: Πνίγηκε στην προσπάθειά του να σώσει τα εγγόνια του

Ρoή Ειδήσεων