ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για βιτριόλι: Ντροπιασμένοι οι συγγενείς της Έφης Κακαράντζουλα (vid)

Δίκη για βιτριόλι: Ντροπιασμένοι οι συγγενείς της Έφης Κακαράντζουλα (vid)
Σύμφωνα με την συγγενή της κατηγορούμενης, η οικογένειά της ποτέ δεν έμαθε, τι ήταν αυτό που την έσπρωξε στην πράξη της.
INTIME

Δίκη για βιτριόλι: Οι γονείς της κατηγορουμένης για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ακόμα σε σοκ όχι μόνο από την αποτρόπαια πράξη αλλά και από τη στάση που έχει κρατήσει στο δικαστήριο η κόρη τους, σύμφωνα με τη θεία της

Αμετανόητη για την πράξη της εμφανίστηκε στο δικαστήριο η Εφη Κακαράντζουλα. Αυτό που κάνει εντύπωση, σύμφωνα με τη θεία της είναι ότι η κατηγορούμενη δεν μιλάει ούτε στη μητέρα της για την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Δεν μπορούμε να διανοηθούμε αυτό το παιδί ότι έφτασε να κάνει κάτι τέτοιο. Σας το ορκίζομαι δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως, τι του συνέβη στην ψυχή του, στο μυαλό του να κάνει κάτι τέτοιο. Θέλαμε όλη η οικογένεια να της πούμε γιατί αυτό; Ήσουν μια χαριτωμένη. Τι έπαθες; Τι σου έλειπε; Ποτέ δεν έμαθαν την αλήθεια, τι ήταν αυτό που την έσπρωξε. Τι συμβαίνει μόνο η ίδια, ο Θεός και η ψυχή της ξέρει», είπε η θεία της Εφης Κακαράντζουλα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Ταυτόχρονα, αποκάλυψε πως η μητέρα ρώτησε την κατηγορούμενη γιατί επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και δεν πήρε απάντηση. «Τη ρώτησε και η μητέρα, στο μεγάλο βάσανο της κοπέλας, της λέει “γιατί παιδί μου έκανες αυτό το πράγμα; Τι σου συνέβη; Εξήγησέ μας, πες μας”. Της είπε “δεν πρόκειται να σας μιλήσω”. Κλαίμε και εμείς γι αυτό που συνέβη και στην οικογένεια και για την Ιωάννα πονάμε γιατί και αυτή ήταν μια κοπέλα χαριτωμένη, πονάμε για την κοπέλα που έπαθε, πονάμε και γι αυτή την οικογένεια που κατηγορείται συνεχώς. Είναι μια μαύρη κατάσταση», ανέφερε η θεία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη ανάρτηση του Μπάλντουιν: «Έχει ραγίσει η καρδιά μου» - Νέα τροπή με τη σφαίρα, ήταν κανονική

Καιρός - Αρναούτογλου: Τσουχτερό κρύο και βροχές - Η τάση έως την 28η Οκτωβρίου (vid)

Ενόργανη: Η Καστρίτση καταγγέλλει βία και σεξουαλική παρενόχληση - «Με έσυρε από τα μαλλιά...»