ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη στο Πέραμα: Εντολή Θεοδωρικάκου για πειθαρχικό έλεγχο

Ανακοίνωση Θεοδωρικάκου για Πέραμα
Ανακοίνωση για το αιματηρό περιστατικό στο Πέραμα εξέδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος
Intime News

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, έδωσε εντολή για πειθαρχικό έλεγχο και άμεση αξιολόγηση της επιχειρησιακής δράσης, αναφορικά με το αιματηρό περιστατικό στο Πέραμα

Εντολή να γίνει κατεπειγόντως πειθαρχικός έλεγχος και αξιολόγηση της επιχειρησιακής δράσης της ΕΛ.ΑΣ. για την αιματηρή καταδίωξη, τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Πέραμα, έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού η επιχειρησιακή αξιολόγηση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες.

Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται ότι και οι επτά αστυνομικοί που πήγαν απόψε στον εισαγγελέα, έχουν πυροβολήσει κατά την διάρκεια του περιστατικού, ενώ γίνεται λόγος για τουλάχιστον 30 κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο.

Σημειώνεται ότι η έρευνα διεξάγεται από το τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής, παρουσία εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στη σορό του 20χρονου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα βρέθηκαν περισσότερα από ένα τραύματα. Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για δύο τυφλά τραύματα και ένα διαμπερές. Αναμένεται νεκροτομή από τον κ. Μπογιόκα τη Δευτέρα. Τα όπλα έχουν για βαλλιστική εξέταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ζήτησε από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να προχωρήσει κατεπειγόντως πειθαρχικός έλεγχος και ταυτοχρόνως πλήρης επιχειρησιακή αξιολόγηση της δράσης της ΕΛ.ΑΣ στο γνωστό αιματηρό γεγονός το βράδυ της Παρασκευής στο Πέραμα. Η επιχειρησιακή αξιολόγηση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αιματηρή συμπλοκή στο Πέραμα: Συνελήφθησαν επτά αστυνομικοί για ανθρωποκτονία

Μακελειό στη Νέα Ερυθραία: «Μου έχετε κάνει μάγια» φώναζε ο 40χρονος πριν... γαζώσει τους εργάτες

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του πιλότου- «Είχαμε σχέση με τον Μπάμπη»