ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρή συμπλοκή στο Πέραμα: Συνελήφθησαν επτά αστυνομικοί για ανθρωποκτονία

Από το σημείο της συμπλοκής στο Πέραμα
Από το σημείο της συμπλοκής στο Πέραμα

Για ανθρωποκτονία κατηγορούνται επτά αστυνομικοί που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στο Πέραμα

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται γύρω από την υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στο Πέραμα το βράδυ της Παρασκευής που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό ακόμη επτά, μεταξύ αυτών και έξι αστυνομικών.

Όπως έγινε γνωστό διατάχθηκε η σύλληψη επτά αστυνομικών, έξι αστυφυλάκων κα ενός αξιωματικού (υπαστυνόμος), με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Όλοι τους υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής, ενώ το απόγευμα αναμένεται να περάσουν από εισαγγελέα και ανακριτή.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή στο Πέραμα

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που καταγράφτηκαν σε βίντεο ντοκουμέντο από τη χθεσινοβραδινή καταδίωξη και την αιματηρή συμπλοκή.

Στο βίντεο ακούγονται οι σειρήνες των περιπολικών που καταδιώκουν το λευκό αυτοκίνητο, καθώς και οι πυροβολισμοί των αστυνομικών. Παράλληλα, κόσμος τρέχει στους δρόμους για να καλυφθεί από τα πυρά.

Από τους πυροβολισμούς έπεσε νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου, τραυματίστηκε το δεύτερο άτομο που επέβαινε στο όχημα ενώ ο τρίτος επιβάτης διέφυγε και αναζητείται. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ήταν Ρομά, 20 ετών, και ήταν σεσημασμένος για κλοπές και διαρρήξεις.

Στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύει το Newsbomb.gr φαίνεται τι εκτυλίχθηκε αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή.

Πυροβολισμοί στο Πέραμα: Το χρονικό της συμπλοκής

Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που βρίσκονταν στη Λεωφόρο Θηβών, εντόπισαν ένα λευκό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα να κινείται ύποπτα στην περιοχή. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει ώστε να κάνουν τον προβλεπόμενο έλεγχο, ωστόσο εκείνος αντί να υπακούσει, πάτησε γκάζι με σκοπό να διαφύγει.

Ξεκίνησε καταδίωξη για περίπου έξι χιλιόμετρα που κατέληξε στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα. Ο οδηγός του οχήματος, επιχειρώντας να διαφύγει, εμβόλισε τέσσερις μηχανές της ΔΙΑΣ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι αστυνομικοί.

Τότε οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. άνοιξαν πυρ περίπου 20 φορές με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο συνοδηγός να τραυματιστεί και ο τρίτος της παρέας των κακοποιών να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Δείτε φωτογραφίες από το χθεσινοβραδινό μακελειό

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Κηφισιά: Νεκρός ο υπάλληλος που δέχθηκε πυροβολισμούς

Τραγωδία στην Κηφισιά: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας - «Φώναζε αιμόφυρτος βοηθήστε με»

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του πιλότου- «Είχαμε σχέση με τον Μπάμπη»