ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μακελειό στη Νέα Ερυθραία: «Μου έχετε κάνει μάγια» φώναζε ο 40χρονος πριν... γαζώσει τους εργάτες

Μακελειό στη Νέα Ερυθραία με ένα νεκρό και έναν τραυματία
Μακελειό στη Νέα Ερυθραία με ένα νεκρό και έναν τραυματία
Intimenews/Γιάννης Δημητρόπουλος

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε ο ένας από τους δύο άνδρες, ηλικίας 43 ετών, που δέχθηκαν το πρωί ξαφνικά πυροβολισμούς, από 40χρονο, ενώ έκαναν εργασίες φυσικού αερίου, στη λεωφόρο Τατοϊου, στη Νέα Ερυθραία.

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τους πυροβολισμούς που έπεσαν... μέρα μεσημέρι στη λεωφόρο Τατοϊου, στη Νέα Ερυθραία και είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 43χρονου εργάτη που έκανε εργασίες φυσικού αερίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 40χρονος δράστης που πλέον έχει συλληφθεί, κατέβηκε από το διαμέρισμά του και... γάζωσε με πέντε σφαίρες τους άτυχους άνδρες.

«Ακούω ξαφνικά πολλούς πυροβολισμούς. Είδα τον έναν πεσμένο κάτω και φώναζε ‘’βοηθήστε με’’», «ο άλλος του έλεγε ‘’Βασίλη κρατήσου’’», τόνισε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος είπε πως ο αιμόφυρτος άνδρας είχε δεχθεί πυροβολισμούς στην κοιλιά και το στήθος, ενώ λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι ο άτυχος εργάτης κατέληξε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Μετά τη φονική επίθεση, ο δράστης που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα επέστρεψε σπίτι του, για να γεμίσει ξανά το όπλο του, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών.

Όταν έφτασαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο και του ζήτησαν να παραδοθεί, αρνήθηκε και ανέβηκε με το όπλο στην ταράτσα, ενώ μετά από διαπραγματεύσεις πείστηκε να το παραδώσει και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!», ενώ πριν κάνει την επίθεση και πυροβολήσει έλεγε προς τους υπαλλήλους «μου έχετε κάνει μάγια».

Παράλληλα, υπό διερεύνηση είναι τα αντικείμενα που βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. όταν μπήκε στο σπίτι του. Στην οικία του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο. Επίσης το σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το μακελειό στη Νέα Ερυθραία

Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, 40χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς νωρίτερα πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα και συγκεκριμένα 43χρονο ημεδαπό γείτονά του και έτερο 43χρονο ημεδαπό, που εκτελούσαν τεχνικές εργασίες σε παρακείμενη οικία.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στο πλαίσιο αναζητήσεων εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ παράλληλα στην πυλωτή της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε περίστροφο.

Οι τραυματισθέντες διεκομίσθησαν σε νοσοκομεία, όπου ο ένας εξ’ αυτών κατέληξε, ενώ ο έτερος νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Κηφισιά: Νεκρός ο υπάλληλος που δέχθηκε πυροβολισμούς

Τραγωδία στην Κηφισιά: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας - «Φώναζε αιμόφυρτος βοηθήστε με»

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του πιλότου- «Είχαμε σχέση με τον Μπάμπη»