ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για το βιτριόλι (pics)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσκεκλημένη στην Εβδομάδα Μόδας
Instagram / Screnshot

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την Έφη Κακαράντζουλα έκανε στην Εβδομάδα Μόδας η Ιωάννα Παλιοσπύρου. 

Προσκεκλημένη στην Εβδομάδα Μόδας, στο Ζάππειο, ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, το οποίο επέβαλε στην Έφη Κακαράντζουλα, που της επιτέθηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, κάθειρξη 15 ετών και τριών μηνών.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν προσκεκλημένη στην Εβδομάδα Μόδας από την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της, φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Τάσου Μητροπούλου.

Η Ιωάννα, που μετά την ανακοίνωση της απόφασης δήλωσε ικανοποιημένη και αποφασισμένη να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της υγείας της, φορούσε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα και πόζαρε στους φωτογράφους μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της.

Τα πρώτα λόγια μετά τη δίκη

Συνοδεία φίλων της, οι οποίες φορούσαν λευκές μάσκες στο πρόσωπο σε ένδειξη συμπαράστασης προς εκείνη, βγήκε από τη δικαστική αίθουσα η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Με την κίνηση αυτή η παρέα της Ιωάννας θέλησε να δηλώσει ότι κάθε γυναίκα θα μπορούσε να είναι στη θέση της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και οι φίλες της μετά το άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίουIntime

«Θέλω να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου και έτσι τώρα βρίσκω τη δύναμη να επικεντρωθώ μόνο στην αποκατάσταση της υγείας μου και να συνεχίσω τον αγώνα μου. Να ευχαριστήσω θέλω δημόσια κάποιους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη, τους δικηγόρους μου τον κ. Λύτρα και τον κ. Αλεξανδρή, την ελληνική αστυνομία που εξιχνίασε την υπόθεση και οδήγησε την ένοχη ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ευχαριστώ τη κυρία Καλοφώνου τη γιατρό μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τις φίλες μου και ιδιαίτερα ευχαριστώ όλο τον κόσμο γιατί ήταν ιδιαίτερα σημαντικός σύμμαχος για μένα και μου έδωσε κουράγιο και δύναμη και η αναγνώριση της αδικίας που έχω υποστεί. Ελπίζω οι γυναίκες και όλα τα θύματα βίας και οι κακοποιημένες γυναίκες να βρούνε στο πρόσωπο μου την ελπίδα ώστε να μη φοβούνται και να διεκδικούν τα δικαιώματα τους. Θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε όποιον με χρειαστεί για να τον βοηθήσω» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Μαύρο» ρεκόρ με 5.449 νέα - 52 θάνατοι και 430 διασωληνωμένοι

«Πόλεμος» για το τραγούδι του Βασιλακόπουλου: Οι αναρτήσεις Πολάκη, Ακρίτα και η Ανίτα Πάνια

Μέγκαν-Χάρι: Γιατί οι πλούσιοι και διάσημοι γείτονές τους στην Καλιφόρνια μετακομίζουν άρον άρον