ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: H πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη και το σχόλιο της Αννίτας Ναθαναήλ (pics)

Ιωάννα Παλιοσπύρου Αννίτα Ναθαναήλ
Η Αννίτα Ναθαναήλ αναφέρθηκε στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά τη δίκη για το βιτριόλι
Instagram / Screnshot

Η Αννίτα Ναθαναήλ αναφέρθηκε στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά τη δίκη για το βιτριόλι

Με τα πιο θερμά λόγια για την Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ με αφορμή την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη δίκη για βιτριόλι και την καταδίκη της κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα σε κάθειρξη 15 ετών και 3 μηνών για την επίθεση με το καυστικό υγρό στην Καλλιθέα τον Μάιο του 2020.

«Κορίτσι μου πανέμορφο, ένιωσε ξανά όπως παλιά» έγραψε για την Ιωάννα Παλιοσπύρου η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία έχει σταθεί από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν προσκεκλημένη στην Εβδομάδα Μόδας, στο Ζάππειο, από την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της, φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Τάσου Μητροπούλου.

Η Ιωάννα, που μετά την ανακοίνωση της απόφασης δήλωσε ικανοποιημένη και αποφασισμένη να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της υγείας της, φορούσε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα και πόζαρε στους φωτογράφους μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο

Σε δηλώσεις της μετά την ολοκλήρωση της δίκης για το βιτριόλι η Αννίτα Ναθαναήλ είχε μιλήσει και για την πρώτη αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου λέγοντας ότι «νομίζω ότι η πρώτη αντίδραση ήταν «ουφ πάει τελείωσε». Αυτό πραγματικά ήταν το πρώτο πράγμα που είπε ένιωσε μία ανακούφιση. Ήταν πολύ βοηθητικό για εκείνη, το ότι τελείωσε όλο αυτό. Κάπου μετριάστηκε και περιορίστηκε και ο φόβος».

«Αυτό είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό γιατί όσο να ναι όλη αυτή η διαδικασία της δίκης την επιβάρυνε πολύ ψυχολογικά και αυτό είχε σαν συνέπεια να πάει και λίγο πίσω τα κομμάτι της ίασης της. Το γεγονός ότι έπρεπε να είναι έτοιμη για τα δικαστήρια όλο αυτό το διάστημα και φυσικά έπρεπε να σταματήσει κάθε ιατρική θεραπεία , κάθε χειρουργική και πλέον μπορεί να επανεκκινήσει όλη αυτή τη διαδικασία και να βάλει πλώρη και στόχο να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα καλά», κατέληξε η Αννάιτα Ναθανήλ για την Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά τη λήξη της δίκης για το βιτριόλι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για το βιτριόλι (pics)

Τάσος Ξιαρχό: Η απόπειρα αυτοκτονίας, τα «πισω-μπρος» στο Instagram και η «αμνησία»

Chaos: Παρουσιάστηκε επίσημα το ελληνικό Hypercar – Οι πρώτες εικόνες και τα χαρακτηριστικά του