ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έτσι έχασε τη ζωή της η ποδηλάτισσα - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Υπέκυψε στα τραύματά της η άτυχη κοπέλα
Υπέκυψε στα τραύματά της η άτυχη κοπέλα
INTIME

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα την 42χρονη ποδηλάτισσα στη Θεσσαλονίκη.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στις 08:30 το πρωί στη Θεσσαλονίκη, όταν φορτηγό παρέσυρε ποδηλάτισσα ρίχνοντάς την κάτω από τις ρόδες του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στη Voria.gr, η 42χρονη διέσχιζε τη Γρηγορίου Λαμπράκη με το ποδήλατό της και τη στιγμή που ο οδηγός του φορτηγού πήγε να στρίψει επί της Αγίου Δημητρίου την παρέσυρε, με αποτέλεσμα το σώμα της να εγκλωβιστεί κάτω από το όχημα.

«Ήταν σοκαριστικό το θέαμα καθώς η κοπέλα δεν είχε τις αισθήσεις μετά την παράσυρση», σημείωσε ο ίδιος, υποστηρίζοντας πως ο οδηγός φορτηγού πήγε να στρίψει στα δεξιά του, δεν είδε την κοπέλα και την παρέσυρε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thestival, για τον απεγκλωβισμό της άτυχης γυναίκας χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο έσπευσε κινητή μονάδα καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα Thesstoday.gr αναφέρουν ότι η 42χρονη γυναίκα υπέκυψε τα τραύματά της και άφησε την τελευταία της πνοή λίγο πριν τις 9. Το ΕΚΑΒ μόλις παρέλαβε την πολυτραυματία 42χρονη τη διασωλήνωσε μέσα στο όχημα, καθώς είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με την άτυχη γυναίκα να μην καταφέρνει να κρατηθεί στη ζωή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Tραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή η ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό

Δανάη Μπάρκα: Το πρώτο μήνυμα μετά το «χοντρή παρουσιάστρια» του Τάσου Ξιαρχό (photo)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για το βιτριόλι (pics)

Τάσος Ξιαρχό: Η απόπειρα αυτοκτονίας, τα «πισω-μπρος» στο Instagram και η «αμνησία»