MEDIA

Δανάη Μπάρκα: Το πρώτο μήνυμα μετά το «χοντρή παρουσιάστρια» του Τάσου Ξιαρχό (photo)

Δανάη Μπάρκα: Το πρώτο μήνυμα μετά το «χοντρή παρουσιάστρια» του Τάσου Ξιαρχό (photo)

Δανάη Μπάρκα: Τι ανέβασε η παρουσιάστρια του Mega στο προφίλ της στο Instagram

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Τάσος Ξιαρχό, έπειτα από την ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο TikTok πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Το «θρίλερ» με τον Ξιαρχό ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (1/11). Φιλικό του πρόσωπο κάλεσε σε βοήθεια λέγοντας ότι ο χορογράφος έχει πάρει χάπια για να αυτοκτονήσει προκαλώντας την άμεση την κινητοποίηση της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ.

Μετά από αρκετές ώρες ερευνών, ο Ξιαρχό ανέβασε ένα βίντεο με ένα μακροσκελές μήνυμα στο TikTok δείχνοντας πως είναι εν ζωή και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του Newsbomb.gr, Αλέξανδρο Καλαφάτη, οι Αρχές είχαν πληροφορία ότι βρίσκεται σε οικία επί της οδού Μετσόβου και μετέβησαν εκεί για να τον εντοπίσουν και να δώσει στη συνέχεια τις απαραίτητες εξηγήσεις. Ωστόσο, ο Ξιαρχό έφυγε άρον-άρον φορώντας… πιτζάμες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μαζί με μια φίλη του.

Λίγο πριν τις 20:00 της Δευτέρας, ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε σημεία ζωής μέσα από το TikTok. Στο μήνυμά του ανέφερε αρκετά πράγματα, αναφέροντας ότι έφτασε στην απόπειρα αυτοκτονίας λόγω όσων ειπώθηκαν για εκείνον μετά το περιστατικό bullying σε βάρος κοπέλας, με θύτη τον ίδιο. Αυτό που λίγοι παρατήρησαν, είναι πως στο τέλος αυτού του μηνύματος μέσω βίντεο, ο χορογράφος φαίνεται ότι είναι αμετανόητος και έκανε ξανά υποτιμητικό σχόλιο για τα κιλά μιας γυναίκας.

Συγκεκριμένα, στο στόχαστρό του αυτή τη φορά μπήκε η Δανάη Μπάρκα. «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια», εμφανίστηκε για κλάσματα του δευτερολέπτου στην οθόνη, με αποτέλεσμα να πυροδοτηθούν νέες αντιδράσεις στα social media σε βάρος του.

Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό

Το σχόλιο που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό για την Δανάη Μπάρκα προκάλεσε μεγάλη οργή στα social media.

Η ίδια από την πλευρά της έστειλε ένα μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους που την στηρίζουν. Ωστόσο, η Δανάη δεν θέλησε να απαντήσει ξεκάθαρα και να πάρει θέση.

«Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του “καλύτερου κόσμου”. Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερη για όλα και σας ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο...πάω Δανάη κι έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί. Είστε σπουδαίοι. Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μην μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Είμαστε όλοι μαζί», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

Νέο «χτύπημα» από Ξιαρχό - Υποστηρίζει πως δεν θυμάται τίποτα

Τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Τάσος Ξιαρχό, ανέβασε δύο insta stories.

Στο πρώτο υποστηρίζει πως τη φράση για τη Δανάη Μπάρκα δεν την είπε αυτός αλλά ένας… φίλος του.

Στο δεύτερο insta story, αναφέρει πως δεν θυμάται τίποτα, ενώ όσο ήταν λιπόθυμος... μιλούσε μια γνωστή δημοσιογράφο - παρουσιάστρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για το βιτριόλι (pics)

Τάσος Ξιαρχό: Η απόπειρα αυτοκτονίας, τα «πισω-μπρος» στο Instagram και η «αμνησία»

Chaos: Παρουσιάστηκε επίσημα το ελληνικό Hypercar – Οι πρώτες εικόνες και τα χαρακτηριστικά του