ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Αθώος ο Πακιστανός που κατηγορήθηκε για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης

Ρόδος: Αθώος ο Πακιστανός που κατηγορήθηκε για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης
dimokratiki

Αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου ένας Πακιστανός κατηγορούμενος για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης.

Εφέρετο συγκεκριμένα στην Αντιμάχεια της Κω εντός του μηνός Απριλίου 2014, αφού παρότρυνε μια 10χρονη να τον ακολουθήσει στην οικία του, προσποιούμενος ότι σκόπευε να της προσφέρει μπισκότα κι αφού η ανήλικη εισήλθε εντός της οικίας του, να την ώθησε και να την έριξε πάνω στο κρεβάτι του υπνοδωματίου του και κρατώντας την από τα πόδια να την βίασε.

Το παιδί εφέρετο να προσπαθούσε απεγνωσμένα να καλέσει σε βοήθεια φωνάζοντας, όμως εκείνος εφέρετο να της είχε φράξει το στόμα με το χέρι του, προκειμένου να μην ακουστούν οι κραυγές της.

Στον κατηγορούμενο είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα, της εμφάνισής του στο Α.Τ του τόπου κατοικίας του την 1n και 15η ημέρα εκάστου μηνός και της απαγόρευσης οποιασδήποτε επικοινωνίας με την ανήλικη και τη μητέρα της.

Ο κατηγορούμενος, που διέμενε σε κοντινή απόσταση από την οικία της ανήλικης, εφέρετο να προσπαθούσε, παίζοντας μαζί της και προσφέροντας της από καιρού εις καιρόν διάφορα εδέσματα, ήτοι μπισκότα, σοκολατάκια και πίτες, να κερδίσει την εύνοια και την εμπιστοσύνη της, δεδομένου ότι η πνευματική και διανοητική κατάσταση της είναι σχετικά μειωμένη.

Από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε με βεβαιότητα η διάπραξη των αδικημάτων για τα οποία κατηγορήθηκε και το δικαστήριο τον κήρυξε αθώο.

Πηγή: dimokratiki

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Tραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή η ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό

Δανάη Μπάρκα: Το πρώτο μήνυμα μετά το «χοντρή παρουσιάστρια» του Τάσου Ξιαρχό (photo)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη δίκη για το βιτριόλι (pics)

Τάσος Ξιαρχό: Η απόπειρα αυτοκτονίας, τα «πισω-μπρος» στο Instagram και η «αμνησία»