ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Κατέληξε 39χρονος που νοσούσε από κορονοϊό - Μάχη στη ΜΕΘ δίνει ο αδερφός του

Νεκρός Κοζάνη κορονοϊός
Πρόκειται για ένα από τα νεότερα θύματα του ιού στη Δυτική Μακεδονία
Intime News

Κατέληξε 39χρονος που νοσούσε από κορονοϊό και νοσηλευόταν για μέρες στη ΜΕΘ του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Πρόκειται για ένα από τα νεότερα θύματα του ιού στη Δυτική Μακεδονία, όπως γράφει το kozanimedia.Την ίδια ώρα, μάχη με τον κορονοϊό στη ΜΕΘ δίνει και ο 49χρονος αδερφός του θύματος. Πληροφορίες του ίδιου μέσου αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια φαίνεται πως δεν είχαν κάνει το εμβόλιο.

Γκάγκα: Όσο πιο πολλά τα κρούσματα, τόσο πιο δύσκολη η νοσηλεία τους

«Όσο πιο πολλά είναι τα κρούσματα τόσο πιο δύσκολη θα είναι η νοσηλεία τους, καθώς κανένα σύστημα διεθνώς δεν έχει ανεξάντλητες δυνατότητες», τόνισε απόψε η αναπληρώτρια υπουργός υγείας Μίνα Γκάγκα, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας. Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας έκανε λόγο για νέο αρνητικό ρεκόρ σήμερα όσον αφορά τα κρούσματα και παρατήρησε ότι υπάρχει μεγάλη αύξηση σε Αττική και Θεσσαλονίκη, επισημαίνοντας ότι σε κάποιες περιοχές τής χώρας η αύξηση των νέων μολύνσεων φτάνει το 500%.

Αναφερόμενη στους θανάτους, είπε ότι «αυτοί αφορούν κυρίως ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας με προβλήματα υγείας οι οποίοι στην πλειονότητά τους δεν έχουν εμβολιαστεί», αλλά εξήγησε ότι και οι νέοι άνθρωποι δεν είναι άτρωτοι. Μάλιστα αναφέρθηκε στον θάνατο 39χρόνου χθες και ενός 27 χρόνου προχθές. Ειδική μνεία έκανε στις εγκύους -κάποιες από τις οποίες έχουν διασωληνωθεί ή έχασαν τη ζωή τους- κάνοντας έκκληση να πραγματοποιείται ο εμβολιασμός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικο κοινωνικό μέρισμα: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Πότε θα ανακοινωθούν

Νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για μαθητές και παιδιά – Πώς θα μπαίνουν σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα

Κορονοϊός Θεσσαλονίκη: Ραγδαία αύξηση το ιικό φορτίο δείχνουν τα λύματα