ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Παρασκευή (12/11)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή (12/11)

Οι νέες απειλές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς την Ελλάδα για «απόβαση» μεταναστών από την Τουρκία και η απάντηση της Ελλάδας δια του κυβερνητικού εκπροσώπου σε συνδυασμό με την διάσκεψη για τη Λιβύη που διεξάγεται στο Παρίσι παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (12/11).

Στα πρωτοσέλιδα και η πορεία της πανδημίας του κορονοϊού μετά τις διευκρινίσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για τον συνδυασμό του εμβολίου κατά της Covid-19 με το αντιγριπικό εμβόλιο καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει σε επίταξη ιδιωτών γιατρών από τη Δευτέρα σε περίπτωση που δεν ανταποκριθούν στην έκκληση για στήριξη του ΕΣΥ.

Στις εφημερίδες και η πρόταση-καταπέλτης του εισαγγελέα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα για τον δολοφόνο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, με τον εισαγγελικό λειτουργό να δείχνει το εδώλιο του κατηγορουμένου για τον συζυγοκτόνο.

Στα πρωτοσέλιδα και η εισαγγελική πρόταση για τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος παραπέμπεται σε δίκη για ένα βιασμό και δυο απόπειρες.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για το αιματηρό περιστατικό στο Χαλάνδρι με έναν 68χρονο γιατρό να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή μετά τους δύο πυροβολισμούς που δέχθηκε από μια γυναίκα με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί ηλικίας σήμερα 13 ετών.

Στα πρωτοσέλιδα και το μπέρδεμα στο ΚΙΝΑΛ λόγω της στάσης του Ανδρέα Λοβέρδου όσον αφορά την στάση του κόμματος απέναντι στην ψηφοφορία για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (12/11)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Οι παρακολουθήσεις της εικαστικού και οι εμμονές – Ο γιατρός δίνει μάχη στη ΜΕΘ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Αυτός είναι ο σκληρός κακοποιός που απέδρασε από τις φυλακές Κορίνθου

Χαλάνδρι: Το παρασκήνιο της δολοφονικής επίθεσης στον οφθαλμίατρο - Του έστηνε καρτέρι για μέρες