ΕΛΛΑΔΑ

Εύα Μπουντούρη: Θα αναζητήσουμε ευθύνες για τον θάνατό της λένε συγγενείς της ραδιοφωνικής παραγωγού

Εύα Μπουντούρη
Απαντήσεις στα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου της ραδιοφωνικής παραγωγού Εύας Μπουντούρη αναζητούν οι συγγενείς της

Απαντήσεις στα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου της ραδιοφωνικής παραγωγού Εύας Μπουντούρη αναζητούν οι συγγενείς της

Να ξεπεράσουν το σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο της Εύας Μπουντούρη της ραδιοφωνικής παραγωγού του «Εν Λευκώ» που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών, προσπαθούν οι συγγενείς της αναζητώντας ταυτόχρονα απαντήσεις για τα ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου.

«Είμαστε όλοι σα χαμένοι. Είναι από τις στιγμές που προσπαθείς να ισορροπήσεις μέσα σου τον πόνο, τον θυμό, την απορία, την αγωνία. Υπερτερεί ο πόνος για την ώρα. Σίγουρα ζητάμε όλοι κάποιες απαντήσεις, δεν αφήνεις έτσι τον άνθρωπό σου να φύγει χωρίς να ψάξεις να βρεις την αιτία. Σίγουρα, θα αναζητηθούν απαντήσεις, θα αναζητηθούν ευθύνες. Πρώτα να καταλάβουμε τι έγινε και μετά» είπε χαρακτηριστικά στο MEGA ο θείος της Εύας Μπουντούρη.

Όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της, η Εύα Μπουντούρη δεν είχε αισθανθεί το παραμικρό από το ανεύρυσμα, ενώ δεν είχε παραπονεθεί και δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα που να την κάνει να ανησυχήσει.

Όπως έχει πει η φίλη της Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Εύα Μπουντούρη είχε ένα πρόβλημα υγείας και θα έπρεπε να κάνει μία σειρά από εξετάσεις προκειμένου να ελέγξει τον θυροειδή της. Σε αυτές τις εξετάσεις οι γιατροί διέγνωσαν ότι η μουσική παραγωγός του «Εν Λευκώ», όπου δούλευε από το 2007, είχε ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

Έτσι, η Εύα Μπουντούρη υποβλήθηκε σε μία χειρουργική επέμβαση, αλλά η έκβασή της δεν ήταν επιτυχής. Η μουσική παραγωγός έπεσε σε κώμα. Για τρεις εβδομάδες ήταν σε κώμα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή την Τετάρτη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: «Κληρώνει» την Τετάρτη - Οι σκέψεις για τα rapid test και την είσοδο στα σούπερ μάρκετ

Χαλάνδρι: Η εικαστικός είχε ένα... μίνι οπλοστάσιο και κάρτες ταρώ - Κρίσιμα 24ωρα για τον γιατρό

Χαλάνδρι: Το παρασκήνιο της δολοφονικής επίθεσης στον οφθαλμίατρο - Του έστηνε καρτέρι για μέρες