ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συγκινεί το λευκό ποδήλατο στο σημείο που σκοτώθηκε η Δήμητρα Ιορδανίδου (pics)

Θεσσαλονίκη: Συγκινεί το λευκό ποδήλατο στο σημείο που σκοτώθηκε η Δήμητρα Ιορδανίδου (pics)
Intime

«Καμία ποδηλάτισσα λιγότερη. Δημητρούλα λείπεις», γράφει η πινακίδα στο ποδήλατο που έχει τοποθετηθεί στο σημείο που σκοτώθηκε η Δήμητρα Ιορδανίδου 

Μία συγκινητική εικόνα αντίκρυσαν όσοι έτυχε να περάσουν από το σημείο που πριν από λίγες ημέρες σκοτώθηκε η 42χρονη μαραθωνοδρόμος Δήμητρα Ιορδανίδου.

Στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται ένα λευκό ποδήλατο με μια συγκινητική επιγραφή.

«Καμία ποδηλάτισσα λιγότερη. Δημητρούλα λείπεις», γράφει η πινακίδα στο ποδήλατο με μεγάλα γράμματα. «Δε θέλουμε άλλο καλό παιδί χαμένο. Δε γίνεται το χόμπι μας να είναι θανατηφόρο», είναι οι υπόλοιπες λέξεις, όλες γραμμένες με μαύρα γράμματα.

Στην πινακίδα υπάρχουν διάφορα σχέδια ζωγραφισμένα. Μερικά από αυτά απεικονίζουν μια αναβάτη ποδηλάτου με φτερά στο σώμα της που βρίσκεται πάνω στο αγαπημένο της μέσω μετακίνησης αλλά και λουλούδια. «Ας ανθίσει στην σκιά μια όμορφη ποδηλατιά», γράφει κάτω δεξιά, περιμετρικά από ένα ζωγραφισμένο λουλούδι στο χώμα.

Η πινακίδα βρίσκεται πάνω στο λευκό ποδήλατο, το οποίο πιθανότατα τοποθέτησαν στο σημείο ποδηλάτες, ενώ ζητά να υπάρξουν «ασφαλείς αστικές μετακινήσεις».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Με ράπιντ τεστ στα σούπερ μάρκετ; - «Ασφαλώς και εξετάζεται», απαντά η κυβέρνηση

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: «Παράθυρο» για αλλαγές ως προς τη λήξη του από τον Θεμιστοκλέους

«Ολέθρια σχέση» στο Χαλάνδρι: Ο ξυλοδαρμός και οι εκβιασμοί που κατέληξαν σε δολοφονική επίθεση