ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τετάρτη (17/11)

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη (17/11)

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μπόρις Τζόνσον και κυρίως τα όσα ειπώθηκαν από τον Έλληνα πρωθυπουργό για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα και η απάντηση της Ντάουνιγκ Στριτ φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (17/11).

Στα πρωτοσέλιδα και η πορεία της πανδημίας του κορονοϊού μετά τα 8.129 κρούσματα που ανακοίνωσε για χθες, Τρίτη, ο ΕΟΔΥ καθώς συνεχίζεται η διαδικασία για την επιστράτευση των γιατρών με την κυβέρνηση να διαμηνύει δια του πρωθυπουργού ότι δεν εξετάζεται μοντέλο Αυστρίας για τους μη εμβολιασμένους.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα για την άσκηση «Μέδουσα 11» και τα μηνύματα που στέλνει στην Τουρκία η παρουσία στην θαλάσσια περιοχή της Κρήτης δυνάμεων από την Αίγυπτο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Γαλλία.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και με την ανατροπή στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη καθώς αποφασίστηκε άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Στα πρωτοσέλιδα και η σημερινή επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου τόσο μέσα από μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τις ημέρες εκείνες όσο και για το σχέδιο της ΕΛΑΣ ενόψει της σημερινής πορείας προς την αμερικανική πρεσβεία.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (17/11)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλος ο Γκλέτσος στο Περιφερειακό: «Φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε και ο κόσμος πεινάει»

Βόλος: Κατέρρευσε ο δικηγόρος μπροστά στους αστυνομικούς - Ένα φλιτζάνι τσάι πρόδωσε τον δολοφόνο

Άγριο έγκλημα στην Ιταλία: Δολοφόνησε το παιδί του αφού δραπέτευσε από νοσοκομείο