ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε η χήρα του Μανώλη Καντάρη, του άνδρα που δολοφόνησαν το 2011 για μια κάμερα

Πέθανε από καρκίνο η Σιμόνα Βιρτζίλι, η χήρα του Μανώλη Καντάρη 
Πέθανε από καρκίνο η Σιμόνα Βιρτζίλι, η χήρα του Μανώλη Καντάρη 

Η χήρα του Μανώλη Καντάρη, Σιμόνα Βιρτζίλι έφυγε από τη ζωή, νικημένη από τον καρκίνο.

Πέθανε από καρκίνο η Σιμόνα Βιρτζίλι, η χήρα του Μανώλη Καντάρη που το 2011 είδε τον άνδρα της να δολοφονείται στα 44 του χρόνια, ενώ πήγαιναν στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Patris News, η Σιμόνα Βιρτζίλι, πνευμονολόγος στο επάγγελμα και διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» πάλεψε με τον καρκίνο για πολλά χρόνια, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Το χρονικό της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη

Στις 9 Μαϊου του 2011, λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα ο 44χρονος άνδρας κατέβηκε βιαστικά στον δρόμο από το διαμέρισμά του στην οδό Ηπείρου και άρχισε να κινείται προς την Ιουλιανού όπου είχε αφήσει σε ένα πάρκινγκ το αυτοκίνητό του.

Βιαζόταν καθώς η γυναίκα του ήταν ετοιμόγεννη. Την είχε αφήσει στο σπίτι μαζί με τη μητέρα του. Θα επέστρεφε για να πάνε μαζί στο μαιευτήριο, καθώς από ώρα σε ώρα θα γεννιόταν το δεύτερο παιδί τους.

Η μοίρα ωστόσο του επεφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι... Κοντά στον χώρο στάθμευσης είχαν στήσει καρτέρι τρεις άνδρες που κρατούσαν μαχαίρια, οι οποίοι του επιτέθηκαν. Ο 44χρονος προσπάθησε μάταια όμως δυστυχώς, να τους ξεφύγει. Τον μαχαίρωσαν στα τρεις φορές στα πλευρά στο λαιμό και στα χέρια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Ποιοι ήταν οι δολοφόνοι του Μανώλη Καντάρη

Για τη δολοφονία Καντάρη συνελήφθησαν δύο Αφγανοί ηλικίας 27 και 20 ετών. Ακόμα και σήμερα αναζητείται ένας Πακιστανός που θεωρείται επίσης δράστης. Στις απολογίες τους και οι δύο Αφγανοί είχαν προσπαθήσει να χρεώσουν την δολοφονία στον Πακιστανό. Σύμφωνα με το «Βήμα» ο 27χρονος Αφγανός είχε καταθέσει τα εξής:

«Κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας αγοράσαμε αρκετές μπίρες, καθίσαμε εκεί κοντά και τις ήπιαμε. Λίγο μετά σηκωθήκαμε ξανά και συνεχίσαμε να κάνουμε βόλτα στους γύρω δρόμους. Μετά από κάποιες ώρες, δεν θυμάμαι να σας πω ακριβώς γιατί ήμασταν μεθυσμένοι, ο Πακιστανός είδε έναν άνδρα που είχε κρεμασμένη στον ώμο του μια κάμερα να περπατάει στο πεζοδρόμιο. Χωρίς να μας πει τίποτε, τον ακολούθησε και εμείς τρέξαμε πίσω του.

Μόλις έστριψε αυτός αριστερά, δεν θυμάμαι να σας πω σε ποιον δρόμο, ο Πακιστανός τον πλησίασε και του τράβηξε την τσάντα με την κάμερα από τον ώμο του για να του την πάρει. Αυτός αντέδρασε και άρχισε να λέει κάτι στα ελληνικά. Τότε ο Πακιστανός έβγαλε από τη μέση του ένα μαχαίρι, 20 πόντους περίπου, και τον μαχαίρωσε τουλάχιστον μία φορά απ' ό,τι θυμάμαι. Τότε αυτός που είχε την κάμερα φάνηκε από το κτύπημα ότι πόνεσε πολύ, παραπάτησε και έπεσε κάτω.

Οταν τον κοίταξα είδα να έχει αίμα στην μπλούζα του και αμέσως γύρισα το κεφάλι μου για να μην τον βλέπω. Μόλις πήραμε την κάμερα χωρίσαμε και εγώ με τον φίλο μου πήγαμε σπίτι μας και κοιμηθήκαμε...».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απογραφή 2021: Δόθηκε παράταση μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου

Σέρρες: «Οι κληρικοί είμαστε και εμείς με χαρές» απαντά ο ιερέας με τις ημίγυμνες φωτογραφίες

Κερατσίνι: Έβλεπαν την 8χρονη να ξεψυχάει και την… κλωτσούσαν – Το βίντεο που προκαλεί οργή