ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση μικρού Άλεξ: Η Νατέλα ψάχνει ακόμα τον γιο της - «Όποιος γνωρίζει, ας μιλήσει» (vid)

Υπόθεση μικρού Άλεξ: «Όποιος γνωρίζει, ας μιλήσει»
Έκκληση, 15 χρόνια μετά την εξαφάνιση, να μιλήσει όποιος ξέρει πού είναι η σορός του παιδιού

Η υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Άλεξ το 2006 συγκλονίζει μέχρι και σήμερα το πανελλήνιο.

Ο Μανώλης Αναστασάκης, συνήγορος της μητέρας του μικρού Άλεξ, μίλησε στην εκπομπή Open Weekend το πρωί της Κυριακής 28 Νοεμβρίου.Ο ίδιος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Νατέλα προσπαθεί να βρει τη σορό του παιδιού της, 15 χρόνια μετά την πρώτη υπόθεση μπούλινγκ που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, κάνοντας έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι να μιλήσουν.

«Καμία μητέρα δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι έχει χάσει το παιδί της και καμία μητέρα δε μπορεί να σταματήσει να αγωνίζεται μέχρι να το βρει. Πόσω μάλλον η Νατέλα, η οποία ψάχνει τη σορό του παιδιού της, του άτυχου Άλεξ, προκειμένου να έχει το ελάχιστο δικαίωμα να ανάψει ένα κεράκι στον τάφο του. Φυσικά και δεν έχει σταματήσει να παλεύει γι’ αυτό» ανέφερε ο Μανώλης Αναστασάκης.

«Είχαμε μία σειρά από δικαστήρια, αρχικώς καταδικάστηκαν σε αναμορφωτικά μέτρα τα πέντε παιδιά τα οποία εκφόβιζαν τον άτυχο Άλεξ και στα πλαίσια αυτού του εκφοβισμού επήλθε και ο θάνατός του, κυνηγώντας τον στους δρόμους της Βέροιας. Από εκεί και πέρα, καταδικάστηκαν οι γονείς και ο παππούς των παιδιών από την Ελλάδα που εξαγόρασε την ποινή του» πρόσθεσε ο συνήγορος της Νατέλα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο 20χρονος Θωμάς Κατσαούνης

Μετάλλαξη Όμικρον - Νέα μέτρα: Το εφεδρικό σχέδιο ενόψει Χριστουγέννων (vid)

Τραγωδία στον Ωρωπό: Δυο νεκροί μετά από πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι