ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 25.000 ευρώ για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης

Αρκαλοχώρι
Το συγκεντρώθηκε από τον κόσμο που έσπευσε να ενισχύσει τους σεισμόπληκτους
Ε.Ε.Σ.

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από την πρώτη στιγμή της μεγάλης κρίσης που προκάλεσε στην Κρήτη ο καταστροφικός σεισμός στις 27 Σεπτεμβρίου 2021, βρέθηκε δίπλα στους πληγέντες, προσφέροντας πολύπλευρη ανθρωπιστική βοήθεια και απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο για οικονομική ενίσχυση των σεισμόπληκτων οικογενειών.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, θα επισκεφθεί τις σεισμόπληκτες περιοχές του Δήμου Μίνωα – Πεδιάδας για να παραδώσει χρηματική επιταγή αξίας 25.000 ευρώ στον Δήμαρχο, Εμμανουήλ Φραγκάκη, προκειμένου τα χρήματα να διατεθούν άμεσα στους πληγέντες. Το εν λόγω ποσό συγκεντρώθηκε από τον κόσμο που έσπευσε να ενισχύσει τους σεισμόπληκτους μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Την ίδια μέρα, κλιμάκια εθελοντών του Ε.Ε.Σ, θα διανείμουν παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα δώρα σε 350 μαθητές σχολείων στις σεισμόπληκτες περιοχές της Κρήτης. H δράση στοχεύει στη ψυχολογική ανάταση των παιδιών, τα οποία βίωσαν τις καταστροφικές συνέπειες του ισχυρού σεισμού που έπληξε την Κρήτη.

Σημειώνεται ότι, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πιστός στο ανθρωπιστικό του καθήκον, θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό τις δράσεις ενίσχυσης των σεισμόπληκτων, έως ότου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Τσουμάνης: Σοκάρουν τα τελευταία SMS πριν αυτοκτονήσει - «Έχω πάρει την απόφασή μου κόουτς»

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Πουλήθηκε το σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Γλυφάδα

Γιώργος Τράγκας: Κρίσιμο το διήμερο για την υγεία του