ΕΛΛΑΔΑ

Νάξος: Πώς «ξεφύτρωσε» η μπασκέτα στη γωνία του γηπέδου - Τι λέει ο πρόεδρος της κοινότητας

Viral έγινε η μπασκέτα δημοτικού σχολείου στη Νάξο
Viral έγινε η μπασκέτα δημοτικού σχολείου στη Νάξο
nasxostimes.gr 

Viral έγινε η μπασκέτα που βρίσκεται στο... τρίποντο σε δημοτικό σχολείο της Κωμιακής Νάξου

Έντονες «διαδικτυακές» συζητήσεις και… καυστικά σχόλια έχει προκαλέσει από το πρωί το γήπεδο μπάσκετ που φτιάχτηκε σε δημοτικό σχολείο στην Κωμιακή Νάξου.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το nasxostimes.gr η τοποθέτηση της μπασκέτας στο σχολείο της Κωμιακής αντί να γίνει στο σωστό σημείο, δηλαδή κάτω από τη ρακέτα, έγινε στο τρίποντο, με την εικόνα να γίνεται viral και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το περιστατικό μάλιστα προκάλεσε και την «αντίδραση» του Αθλητικού Συλλόγου του νησιού ο οποίος σχολίασε: «Στον ΑΠ.Α.Σ θα σας μάθουμε να βάζετε και σε αυτό το καλάθι… Εγγραφές καθημερινά!».

Πώς φθάσαμε όμως στο να τοποθετηθεί η μπασκέτα στη… γωνία του γηπέδου; Το Newsbomb.gr μίλησε με τον πρόεδρο της κοινότητας της Κωμιακής κ. Αντώνη Αλιμπέρη ο οποίος εξήγησε πως η εν λόγω μπασκέτα βρίσκεται στο σημείο αυτό εδώ και πολλά χρόνια και πως αναμένεται να αντικατασταθεί από μέρα σε μέρα.

«Η μπασκέτα αυτή υπάρχει σε αυτό το σημείο εδώ και αρκετά χρόνια. Τώρα φτιάχτηκε το γηπεδάκι και έμεινε η μπασκέτα εκεί στη γωνία προσωρινά μέχρι να αντικατασταθεί από μία καινούργια. Την έχουμε παραγγείλει εδώ και 15 ημέρες. Από μέρα σε μέρα θα μπει η καινούργια. Αυτή που υπάρχει είναι παμπάλαιη και σάπια» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στο Ηράκλειο: Από τα «φώτα» και τις μεγάλες πίστες στην αυτοκτονία

Τρόμος για δύο ανήλικες στην Ερμού: Δύο άνδρες τις κυνήγησαν για να τις θωπεύσουν

Το σκοτεινό παρελθόν του επιχειρηματία που απέλυσε 900 μέσω Zoom: Απειλές, απάτες, προσβολές