ΕΛΛΑΔΑ

Σήφης Βαλυράκης: Ανάμεσα στις «σπουδαίες προσωπικότητες που «έφυγαν» το 2021», για τον Independent

Σήφης Βαλυράκης
Ο Independent κατέταξε τον Σήφη Βαλυράκη στις μεγάλες προσωπικότητες που έφυγαν από τη ζωή το 2021.
INTIME / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Σήφης Βαλυράκης: Ο θάνατος του πρώην υπουργού, και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ τον Ιανουάριο του 2021, ήταν ένα από τα σημαντικά γεγονότα της χρονιάς σύμφωνα με τον Independent.

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη, στις 24 Ιανουαρίου 2021 στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, με την υπόθεση να είναι ακόμα ανοικτή και να απασχολεί τις Αρχές καθώς φαίνεται πως δεν ήταν τελικά ατύχημα αλλά εγκληματική ενέργεια. Η οικογένεια Βαλυράκη από την πρώτη στιγμή αποζητά τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη δικαίωση, κινώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες έτσι ώστε να έρθουν τα πάντα στο φως.

Την ώρα, λοιπόν, που η υπόθεση «τρέχει», ήρθε μια σημαντική στιγμή για την οικογένεια Βαλυράκη και για τη μνήμη του εκλιπόντος. Ο Independent, ένα από τα κορυφαία Media της Βρετανίας, σε άρθρο του για τις κορυφαίες προσωπικότητες που έφυγαν από τη ζωή το 2021 έχει συμπεριλάβει και τον Σήφη Βαλυράκη.

«Σήφης Βαλυράκης, 77 ετών. Ένας πρώην υπουργός και αντιστασιακός κατά της στρατιωτικής δικτατορίας την περίοδο 1967-1974 στην Ελλάδα, ο οποίος επιχείρησε δυο παράτολμες αποδράσεις. 24 Ιανουαρίου», αναφέρεται χαρακτηριστικά για τον θάνατο το Σήφη Βαλυράκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Κούγιας - Φαίη Σκορδά: «Σφάχτηκαν» στον αέρα - «Γι’ αυτό είσαι μόνη σου»

Μετάλλαξη Όμικρον: Πέντε τα κρούσματα στην Ελλάδα

Δολοφονία σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη: Την πυροβόλησε τρεις φορές για τα... μάτια ενός άνδρα